Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567
Rezultate 61 la 66 din 66

Subiect: Functioneaza google panda in RO?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am citit si m-am uitat si la site-ul lui, baiatul are un site slab, si vrea sa fie sus, doar pentru ca a scris cateva articole. Evental sa iasa si in fata emag ca sa prinda mai multi clienti cu link-ul de afiliat. Poate intra cei de la google sa analizeze, vede ca este plin de link-uri de afiliat si ajunge in pagina 10 acolo unde ar trebui sa fie conform algoritmilor google.
    Nu e chiar asa el are continut original in sensul ca-l face destul de relevant pentru utilizator , nu abuzeaza de linkuri are cateva intr-adevar pentru ca asta e scopul sa scoata si bani din afiliere . Din punctul meu de vedere google il pozitioneaza bine si merita
    El oricum se situeaza mult mai bine decat atunci cand a deschis topicul pe forum. Mai degraba as vrea sa sara din serp site-ruile de rochii sau haine care le au unii pe aici facute doar pentru afiliere si care sunt total irelevante decat site-ul lui care aduce totusi ceva. Aici e si lovitura la Panda in site-urile de afiliere care nu aduc nimic nou si rankeaza peste magazine. Doar ca inca nu merge Panda pentru ca e clar un factor de ranking updateul asta
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    43

Implicit

Asta e SEO, amice.
    Un site cu content bun fara SEO nu numai ca nu aduce multi bani, dar nici nu renteaza. Si crede-ma ca spun asta de pe propria piele.
    Decat sa te uiti la site-urile altora si sa iti doresti sa dispara, mai degraba ti-ai vedea de site-urile tale, sa le aduce update-uri cat de des poti si sa le aduci link-uri cat mai multe, din pagini cu autoritate.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Asta e SEO, amice.
    Decat sa te uiti la site-urile altora si sa iti doresti sa dispara, mai degraba ti-ai vedea de site-urile tale, sa le aduce update-uri cat de des poti si sa le aduci link-uri cat mai multe, din pagini cu autoritate.
    Meserie stai linistit ca sunt in top afiliati pe 2P dar am si site-uri care chiar nu merita sa fie unde sunt si am sa declar primul cand functioneza algoritmul cum ar trebui si chiar merge pe com. Ma uit la mine si ma vad in altii cu toate astea incerc sa ofer experienta utilizatorului tot mai mult si nu ma satisface sa fiu primul pe nisa foarte cautata doar ca stiu SEO
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

AlexZ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Avram, cum spunea si Matei mai sus: "Un site cu content bun fara SEO nu numai ca nu aduce multi bani", are dreptate. Probabil unde ai vazut ca Matt Cutts mereu repeta in video-urile lui "Write original content, write original content!" ei bine nu e asta cheia succesului in SEO, din pacate mai sunt 499 factori pe care probabil i-ai omis. Iti recomand sa dai un search "daniweb google panda recovering" si vezi ce masuri au luat cei de acolo, poate te ajuta cu ceva.

Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de AlexZ Vezi Post
    Iti recomand sa dai un search "daniweb google panda recovering" si vezi ce masuri au luat cei de acolo, poate te ajuta cu ceva.
    Poate nu esti suficient de informat se pare ca nu mai sunt de actualitate la sfarsitul lui septembrie DaniWeb Was Hit Again?!
    Oricum pe com mi-a penalizat 2 domenii care nu rankeaza nici daca le caut pe ele si bine a facut . O sa incep alt test sapt asta pentru un multilingual site cu continut diferit pe tari sa vedem daca sunt penalizat all around . Voi adauga continutul in engleza sa vedem cand ma prinde algoritmul
    Ultima modificare făcută de avram; 1st November 2011 la 17:05.

AlexZ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Poate nu esti suficient de informat se pare ca nu mai sunt de actualitate la sfarsitul lui septembrie DaniWeb Was Hit Again?!
    Oricum pe com mi-a penalizat 2 domenii care nu rankeaza nici daca le caut pe ele si bine a facut . O sa incep alt test sapt asta pentru un multilingual site cu continut diferit pe tari sa vedem daca sunt penalizat all around . Voi adauga continutul in engleza sa vedem cand ma prinde algoritmul
    Crede-ma, sunt foarte bine informat, pacat ca tu nu ai inteles. Tie ti-au scazut vizitele exact cu au scazut si celor de la DaniWeb in luna Septembrie. Ti-am dat sa vezi ce au facut ei atunci, ce au mai facut ei pana in ziua de astazi, mai cauta si tu.
    Daca faci testul asta de multilingual arunca o privire aici Multi-regional and multilingual sites - Webmaster Tools Help , sper sa-ti fie de ajutor.
    Ultima modificare făcută de AlexZ; 2nd November 2011 la 03:33.

Pagina 7 din 7 PrimulPrimul ... 567

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Panda 2.2
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 14:27
  2. Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th April 2011, 08:41
  3. nu functioneaza Google Webmasters
    De giovanni12345 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2009, 21:13
  4. Google nu mai functioneaza... deocamdata