Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Pentru ce te penalizeaza Google?

Red9 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th July 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu ca novice, imi voi permite sa-ti raspund la punctul 2:

Ia-ti gandul de la generatoarele de trafic. Cel mult iti vor aduce o cotatie mai buna pe Alexa, dar in schimb, este posibil ca Google-ul sa nu aprecieze acest lucru, si sa aplice o penalizare.
    Gandeste simplu: 1000 de vizitatori unici, fara nici un interes, cate 15-30 secunde pe prima pagina, automat vei avea un Bounce Rate foarte foarte prost (de la 70 la 90%), iar Google-ul va tine cont de chestia asta la urmatorul update de PR.

Parerea mea: PATIENCE! Tine cont de toate sfaturile si articolele SEO de pe acest forum, iar cu timpul, poti ajunge mare, daca faci totul cu cap si mai ales fara GRABA! Cum e vorba aia: Timpul le rezolva pe toate.

Good Luck!

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    36

Implicit

Thread-ul este interesant

Cred ca ar deveni mai util dacǎ în locul unei liste unde sunt înșirați factorii și mai mult și mai puțin importanți am încerca o ierarhie bazându-ne pe experiența noastrǎ gen Cel mai important factor SEO
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sunt o gramada de factori prin care google te poate penaliza. Gasesti toate acestea pe Google webmasters Guidline. Bafta

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca link-urile pe care le pui pe paginile de anunturi iti sunt acceptate atunci tot link-uri sunt, asa ca e de bine.
    Pachetele de vizitatori or sa iti creasca traficul dar nu pot baga mana in foc ca iti va creste si PR. Incearca sa postezi si comentarii pe bloguri din nisa ta. Daca poti fa si articole pe care sa le postezi pe alte site-uri, bloguri etc. Si mai poti cumpara link-uri. Asta cred ca te-ar ajuta de 100 de ori mai mult decat toate anunturile pe care le postezi... Poti posta cat? 50 de anunturi pe zi ? Cu toate astea nu cred ca o sa te penalizeze nimeni pt link urile puse pe site-urile de anunturi si nici pt pachetele de vizitatori. Atat ca dupa ce nu ai sa mai platesti vizitatorii ai sa scazi de la 1000 la 50, poate chiar mai jos si asta cred ca o sa te urce-n pom.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de firemedia Vezi Post
    Sunt novice in SEO si am nevoie de um pic de ajutor. Am plasat anunturi pe majoritatea site-urilor de anunturi cu page rank mai mare de 2. Site-ul meu tot nu a urcat in primele 10 . Am 2 intrebari:
    1. Daca dublez anunturile ( alt continut, doar adresa site si nr tel.) pe aceleasi site-uri romanesti de anunturi google ma va penaliza sau imi va scade pozitionarea?
    2. Am auzit de pachete de vizitatori. Credeti ca m-ar ajuta dupa o luna cand am dat drumul la site pe net si un trafic mic sa fac trecere la trafic de peste 1000 de utilizatori unici? Nu bate la ochi pentru Google? Va fi benefic?

Multumesc anticipat.
    1. Nu te penalizeaza.
    2. Acum aud de pachete. Lasa metodele rapide daca ai un proiect serios.

Detaliere la pct 1.
    a. De regula in site-uri de anunturi poti posta link, dar nu pe anchor text. Ori, banuiesc ca vrei sa cresti pe anume pozitii, nu doar sa primesti pr.
    b. Vezi sa fie link direct, do follow. Multe site-uri te lasa si cu link dar pe roz "nofollow" (le vezi dupa ce instalezi in firefox extensia de aici SearchStatus | Firefox SEO Toolbar Extension )

Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

1. Nu te penalizeaza nimeni. Posteaza in continuare, fie ele si linkuri nofollow...un site are nevoie si de linkuri 'bune' si de linkuri mai putin bune.
    2. Si ce castigi prin asta? O sa ai o perioada vizitele, vizite care sunt de fapt false si nu te ajuta la nimic, si dupa o sa scazi la vizitele de dinaintea folosirii acestei practici. Pe scurt, nu rezolvi nimic. Daca te-ai gandit sa scoti bani din asta, te-ai gandit prost...pe 'seceta' asta nu mai cumpara nimeni spatii pana nu-ti verifica sursa si calitatea traficului.

Daca ai un site bun, pe care doresti sa-l promovezi intens in viitor, asa cum a zis cineva mai sus, ai rabdare, investeste timp si bani in el, fie ca ne referim la partea de optimizare sau la cea de promovare.

O dimineata cat mai placuta

firemedia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd August 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    38
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok domnilor va multumesc pentru indrumari si pentru timpul acordat.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Incearca sa nu ai continut duplicat, sa nu folosesti programe de inscriere automata in directoare sau pe diferite siteuri. Nu copia continutul de pe alte site-uri incearca sa scrii continutul cu mana ta.

Restu ar cam fi penalizarea..

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  2. Google penalizeaza site-urile inactive?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th October 2007, 13:00
  3. Ajuta la ceva sau penalizeaza ?
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 24th January 2007, 23:30
  4. Google penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th November 2005, 18:57
  5. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 11:20

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •