Exista o limita la cate directoare sa inscriu pe zi fara a risca sa fiu penalizat de Google?
Ce parere aveti despre ok4u.ro dpdv al link-urilor interne, viteza de load.
Ceva sfaturi pentru campania SEO?
Multumesc anticipat.
Exista o limita la cate directoare sa inscriu pe zi fara a risca sa fiu penalizat de Google?
Ce parere aveti despre ok4u.ro dpdv al link-urilor interne, viteza de load.
Ceva sfaturi pentru campania SEO?
Multumesc anticipat.
depinde de vechimea site-ului (a nu se confunda cu data la care a fost cumparat domeniului), la inceput in prima saptamana 1-5 link-uri (nu conteaza daca e din directoare, bloguri, etc) apoi cresti usor in prima luna numarul de inscrieri, poti sa inscri si mai repede dar vor fi ignorate de google
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ca sa terminam cu "frica" asta de inscriere in prea multe directoare.
In semnatura e site-ul firmei mele, vechime 1 an si ceva.
Era acum vreo 2 saptamani pe pozitia 20 dupa seo si parca 23 dupa servicii seo.
Practic e munca de 4 zile X 8 ore X 6 Euro/ora= 192 E, investitie care nu se justifica in cazul meu.
Nu am timp sa-l inscriu, asa ca ai permisiunea mea sa faci experiente cu el, inscriind-ul zilnic in 100 directoare web. Chiar nu imi fac probleme de penalizare
La ok4u.ro nu ma bag. Personal nu-mi plac site-urile care in loc sa aduca din alte pagini vizitatori pe site, ii trimit "cu mana lor" pe alte pagini externe.
De ex, la nimereala am intrat pe facebook, am vazut reclama la adidasi de la adidasi-haine.ro/adidas-mens-switch-individual-mix-oferta-p-3796.html si am ramas pe acolo sa vad ce au mai adus![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu am incercat cu site abia pus online, in primele 2 saptamani cate 3 pe zi, inca o saptamana cate 5 pe zi dupa care cate 10 pe zi pana am terminat lista de directoare. Site -ul a evoluat exact asa cum imi doream. Nu incerca sa scoti mult de la inceput, treptat e cel mai bine. Site ul are acum 5 luni si i-am dat cate 10 link-uri pe zi, a ajuns pe pozitia 2 pentru cuvantul vizat si mi-a generat si site-links :-)
Garantez si pt 100/ziOferta e valabila pentru testeri.
Mi se spunea 1nesco
Am si eu un site pe care il pot pune la testul de 100 /zi. Chiar va rog :-)) dar imi permit acest test pentru ca site-ul are vechime 2 ani si atunci nu poate sa faca decat bine:-)
Oare chiar mai este asa de important sa inscrii in directoare, atunci cand directorul ce apartinea 'lu nea gugle' a fost inchis ?
Pentru .ro cu siguranta este.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)