Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Despre densitatea cuvintelor cheie in text

Afișare hibrid

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

La o conferinta SEO am auzit pareri cum ca nu ar mai conta densitatea, altii spuneau ca e bun un anume interval ... Parerea mea, personala, este ca densitatea cuvintelor ramane factor pentru Google (ca de Gogu vorbim in Romania, restul aproape ca nu conteaza). Si va dau un exemplu, teoretic, pe un cuvant: sa luam in discutie 3 articole:
    - unul doar aduce in discutie cuvantul "SEO",
    - al doilea aminteste de vreo doua ori, dar in treacat "SEO", desi e posibil ca autorul sa fi avut intentia sa scrie despre asa ceva,
    - iar al treilea: pune in titlu cuv "SEO" (stiu ca am combinat aici cu un alt factor), si include de vreo 4-5 ori cuv "SEO" in cele 5-6 paragrafe.

Oare de unde stie un robot ca un articol trateaza un anume subiect? Ca degeaba vreau sa scriu despre Mere daca in articol mentionez Pere. ca n-o sa fiu in frunte nici pentru Mere, nici pentru Pere.

Cat la suta folosim cuvintele cheie? Aici fiecare isi alege. Fiecare sa-si dezvolta propria strategie si sa incerce metode vechi sau noi. Ce spune unul sau altul nu e neaparat litera de lege. Sunt chestii care sunt general acceptate, dar sunt si chestii ce tin de SEO pe care fiecare webmaster le poate aplica in stil propriu.

Si ca o gluma, pentru cei care vor sa puna muuulte "mere" in keyworduri, mai bine sa scrie despre saci cu mere.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    La o conferinta SEO am auzit pareri cum ca nu ar mai conta densitatea, altii spuneau ca e bun un anume interval ... Parerea mea, personala, este ca densitatea cuvintelor ramane factor pentru Google (ca de Gogu vorbim in Romania, restul aproape ca nu conteaza). Si va dau un exemplu, teoretic, pe un cuvant: sa luam in discutie 3 articole:
    - unul doar aduce in discutie cuvantul "SEO",
    - al doilea aminteste de vreo doua ori, dar in treacat "SEO", desi e posibil ca autorul sa fi avut intentia sa scrie despre asa ceva,
    - iar al treilea: pune in titlu cuv "SEO" (stiu ca am combinat aici cu un alt factor), si include de vreo 4-5 ori cuv "SEO" in cele 5-6 paragrafe.

Oare de unde stie un robot ca un articol trateaza un anume subiect? Ca degeaba vreau sa scriu despre Mere daca in articol mentionez Pere. ca n-o sa fiu in frunte nici pentru Mere, nici pentru Pere.

Cat la suta folosim cuvintele cheie? Aici fiecare isi alege. Fiecare sa-si dezvolta propria strategie si sa incerce metode vechi sau noi. Ce spune unul sau altul nu e neaparat litera de lege. Sunt chestii care sunt general acceptate, dar sunt si chestii ce tin de SEO pe care fiecare webmaster le poate aplica in stil propriu.

Si ca o gluma, pentru cei care vor sa puna muuulte "mere" in keyworduri, mai bine sa scrie despre saci cu mere.
    Foarte bun argument, mai ales ca se vehiculeaza ca nici kewyords nu mai au importanta. Ca asa puneai taguri si in functie de ele isi dadea seama google, dar daca nu mai au treaba nici densitate, nici cuvintele cheie, care e solutia?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ratio of Code to Text in HTML - raportul dintre text si cod
    De lovelife în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th December 2010, 15:34
  2. Ordinea cuvintelor in numele domeniului
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th May 2009, 18:02
  3. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04
  4. Logica alegerii cuvintelor cheie
    De matryx în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th January 2005, 21:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •