La o conferinta SEO am auzit pareri cum ca nu ar mai conta densitatea, altii spuneau ca e bun un anume interval ... Parerea mea, personala, este ca densitatea cuvintelor ramane factor pentru Google (ca de Gogu vorbim in Romania, restul aproape ca nu conteaza). Si va dau un exemplu, teoretic, pe un cuvant: sa luam in discutie 3 articole:
- unul doar aduce in discutie cuvantul "SEO",
- al doilea aminteste de vreo doua ori, dar in treacat "SEO", desi e posibil ca autorul sa fi avut intentia sa scrie despre asa ceva,
- iar al treilea: pune in titlu cuv "SEO" (stiu ca am combinat aici cu un alt factor), si include de vreo 4-5 ori cuv "SEO" in cele 5-6 paragrafe.
Oare de unde stie un robot ca un articol trateaza un anume subiect? Ca degeaba vreau sa scriu despre Mere daca in articol mentionez Pere. ca n-o sa fiu in frunte nici pentru Mere, nici pentru Pere.
Cat la suta folosim cuvintele cheie? Aici fiecare isi alege. Fiecare sa-si dezvolta propria strategie si sa incerce metode vechi sau noi. Ce spune unul sau altul nu e neaparat litera de lege. Sunt chestii care sunt general acceptate, dar sunt si chestii ce tin de SEO pe care fiecare webmaster le poate aplica in stil propriu.
Si ca o gluma, pentru cei care vor sa puna muuulte "mere" in keyworduri, mai bine sa scrie despre saci cu mere.![]()

Răspunde cu citat