Salut tuturor,
Am o problema majora, din punctul meu de vedere,si cred ca totusi se intampla ceva la nivel de indexare in google,am mai multi amici care mi-au spus ceva de genul acesta,dar sa explic problema,si va rog sa ma ajutati.
Am o firma de laminare a fibrei de sticla si evident un site aferent ei.Pana acum 2 saptamani a fost gazduit intr-un spatiu de hosting in Romania la un amic.Nu stiu ce s-a intimplat,i-a cazut serverul,ceva de genul acesta,dar nu asta e important.Cert este ca m-am trezit fara site,nu am avut nici back-up,am refacut toate datele site-ului si l-am urcat pe un alt spatiu de hosting din exteriorul Romaniei.Site-ul este realizat pe platforma wordpress.Problema este ca in vechea forma deci acum cam 3 zaptamani,eram in top 10 in Romania pe destul de multe cuvinte cheie.Acum,cu toate ca am redirectionat aproape toate link-urile vechi,are aproximativ acelasi continut ca si inainte,daca nu chiar mai mult,nu-l regasesc nici pe pagina 10.Difera tema wordpress-ului,permalink-urile sint aceleasi.Mentionez ca l-am reurcat acum 8 zile,si de cum l-am repus pe net,google mi l-a indexat imediat fara sa pierd din pozitiile anterioare.Dar asta a tinut trei zile,ca orice minune,si dintr-odata a disparut,mai precis spus de sambata dimineata nu-l mai regasesc.Google il vede indexat,si am mai multe link-uri indexate decat aveam inainte...nu mai inteleg nimic.Va rog sa ma ajutati,iar daca am comis vreo eroare de postare,scuzati-ma.
Va multumesc foarte mult.![]()

Răspunde cu citat