imi zice la google webmaster tool
Total URLs in Sitemap 1268
Indexed URLs in Sitemap 3
Sa inteleg ca din toate linkurile din sitemap, doar 3 a indexat? si daca da, care credeti ca ar fi problemele?
Mulktumesc anticipat.
imi zice la google webmaster tool
Total URLs in Sitemap 1268
Sa inteleg ca din toate linkurile din sitemap, doar 3 a indexat? si daca da, care credeti ca ar fi problemele?
Mulktumesc anticipat.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Dupa cat timp de la trimiterea sitemapului apare asa?
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
pai a fost trimis acum aproape 1 an...a aparut probleme cu site-mapul..l-am verificat si retrimis:
acum imi zice:
Sitemap type Web
Format Sitemap
Submitted 28 minutes ago
Last downloaded by Google 26 minutes ago
Status OK
Total URLs in Sitemap 1286
Sitemap errors and warnings
No errors or warnings found.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Ai script de generare dinamica a sitemap-ului?
Din cate stiu google nu indexeaza toate paginile. Cred ca din cauza PR-ului.
Oricum este foarte putin. Incearca sa intri in sitemap sa verifici cateva linkuri
@Hobart Google tine cont de PageRank cand vine vorba de afisarea pozitiei in cautarile Google. Google nu tine cont de PageRank cand vine vorba de indexare.
@Fabby Regenereaza sitemap-ul si da-i un RESUBMIT la sitemap in Google Webmaster Tool. Am avut aceeasi problema: pe platforma de blogging Wordpress foloseam Google XML Sitemaps plug-in (care-mi genera sitemap-ul blogului) si facusem cateva modificari structurale ale articolelor publicate si indexate in Google. Analiza sitemap-ului din Google Webmaster Tool imi spunea ca sitemap-ul meu contine doar cateva zeci de link-uri cand eu aveam sute. Ce am facut? Am reinstalat plug-in-ul si mi-am recreat ("rebuild sitemap") sitemap-ul, "resubmit sitemap" in Google Webmaster Tool. In cateva zile se rezolvase situatia.
Am un blog cu probleme existentiale..
acest site este de anunturi, si sigur continutul anuntului se gaseste si pe alte site-uri..si posibil din cauza asta...insa din 1000 si ceva linkuri doar 3 sa indexeze...mi se pare bizar.
la un alt site de-al meu, cu continut original, din 460 linkuri, a indexat 430
de aici sa fie problema?
Cred ca este vorba despre modul cum este generat sitemap-ul. Presupun ca exista neconcordante in ceea ce priveste structura reala a site-ului si sitemap-ul generat. Verifica de curiozitate cateva linkuri din sitemap.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)