Am un site cu autoritate pe o nisa anume.
Linkul e de forma cuvant-cheie.ro .
Ideea e ca de curand am venit cu cateva sectiuni noi si am preferat in loc sa fac subdomeniu pt fiecare[ nu ar fi avut rost] si vin cu cuvant-cheie.ro/sectiunea1/ ; cuvant-cheie.ro/sectiunea2/ , etc...
Ideea e ca fiecare sectiune are instalata un script de wordpress separat. [cand ma refer sectiuni nu e vorba despre 10-20, am pus doar 2 si maxim o sa fie 3 ]
Asa ca atunci cand mergem la cuvant-cheie.ro/sectiunea1/ ajungem in situatii de genul cuvant-cheie.ro/sectiunea1/categoria1/subcategorie sau cuvant-cheie.ro/sectiunea1/categorie/post.html , teoretic nu sunt chiar atat de multe deep links dar poate fi site-ul meu afectat de acest lucru din punct de vedere SERP ? [aici ma refer la noile sectiuni, risca sa nu fie pozitionate bine din aceasta cauza? ] .
Alta solutie nu cred ca aveam, subdomeniu nu ar fi mers bine.
Ar fi fost o situatie diferita daca site-ul nu avea autoritate si era nou, ar fi fost afectat in SERP daca abia "iesise pe piata" ?
M-am gandit sa pastrez linkurile dinamice din wordpress dar eu cred ca pe .ro inca mai conteaza si linkul iar google inca nu vede chiar bine linkurile de genul ?p=16 , desi nu cred ca ar trebui sa conteze atat timp cat am un plugin de seo, titlu, descriere, etc ...
Multumesc de raspunsuri!