Link-uri de parteneriat...nu cred ca ar fi problema pentru ca le am de ceva timp,iar google ar fi reactionat...in webmaster tools le vede intr-adevar bine.In cache m-am uitat,google a inghitit imediat pe cel nou,toate linkurile cele vechi le-a sters si le identifica pe cele noi,dar ti-am zis,nu sant mari diferente care ar impiedica indexarea,sau daca ar fi impiedicat-o atunci,acum dupa aproximativ 12 zile de cand imi face probleme s-ar fi corectat.Ceva ma face sa cred ca e vorba de tema,pentru ca intre timp am mai lansat un site si dupa 3 zile e deja in pagina 2 pe 6 cuvinte cheie.Ti-am zis,sant inginer chimist si am o fabrica care se ocupa cu laminarea rasinilor poliesterice armate cu fibra de sticla.Site-urile sint pe aceasta nisa,subiectele sint diferite,de ex.site-ul principal al firmei,cel cu probleme acum,are informatii generale privind toate ramurile productiei,si celelalte 11 care sint in curs de realizare(unele dintre ele le-am terminat)sint de fapt,categoriile de produse,defalcate,si detaliate.Incerc cu aceste 11 site-uri sa ridic site-ul principal.Revenind la problema,cred totusi ca e vorba de tema,nu stiu de ce,dar la celelalte nu am probleme,o voi schimba,sa vad cum reactioneaza.Iti multumesc pentru faptul ca vrei sa ma ajuti.
O zi frumoasa

Răspunde cu citat