Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Lovelife, desigur. Pana la urma traficul ala daca nu ar converti, ar fi irelevant, nu?![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Si cum ti-ai dat tu seama de asta ? Proiectul este foarte serios ( nu sunt site-uri de jocuri sau cine stie ce alte magarii, exemplul cu jocuri era doar informativ ) si este de amploare. Veti vedea in momentul in care este lansat.
Astept pareri in legatura cu ce am scris mai sus:
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pai chiar despre ce ai scris mai sus era vorba. Pana sa scrii postul de mai sus era totul ok.
Mi se pare o gluma ce vrei sa faci incepand de la chestia cu logo-ul pana la canibalizarea domeniului principal. Ce vrei tu sa faci ar merge in cel mai rau caz daca vei folosi subdomenii, altfel...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Tie ti se pare o gluma .. eu incerc sa gasesc o cale de mijloc intre a avea avantajele unor domenii pe niste nise mici/specifice si avantajele de a avea un singur domeniu care sa il pot transforma intr-un brand ...
Pai daca design-ul e la fel, Google crezi ca e prost? Adica nu vede si el cod identic si interlinkare? Cred ca, daca apelezi la ideea asta, risti sa nu mai conteze deloc faptul ca le mai interlinkezi intre ele.
designul intradevar va fi la fel ... dar continutul complet diferit.
Intr-adevar Cristi are dreptate, Google nu vede culorile si briz-briz -urile, ci vede codul complet identic ceea ce te dezavantajeaza. Ex. Sa nu crezi ca un blog wordpress cu tema homemade e la fel de bine cotat ca unul cu o tema luata de pe internet si needitata. Si o diferenta de 0.5% conteaza.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Intrebare: Daca am X siteuri cu acelasi design dar continut diferit si le pun link intre ele, exista sansa mare sa fie penalizate? Dar daca fac ceva de genul pt 4 siteuri:
1->2
1->3
2->3
2->4
3->4
3->1
4->1
4->2
Sau o alta solutie exista, ca sa fie riscul de penalizare mai mic?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)