Tie ti se pare o gluma .. eu incerc sa gasesc o cale de mijloc intre a avea avantajele unor domenii pe niste nise mici/specifice si avantajele de a avea un singur domeniu care sa il pot transforma intr-un brand ...
Versiune printabilă
Tie ti se pare o gluma .. eu incerc sa gasesc o cale de mijloc intre a avea avantajele unor domenii pe niste nise mici/specifice si avantajele de a avea un singur domeniu care sa il pot transforma intr-un brand ...
Prima intrebare ma depaseste deoarece depinde de tematica. Clar si limpede este ca nu poti sa pui acelasi continut de pe sateliti pe siteul mama sau viceversa.
La a doua intrebare nu este ok sa directionezi vizitatorul de pe un site pe altul fara ca acesta sa stie. Omul cand apasa pe sigla se asteapta sa ajunga pe homepage, nu pe alt site.
Pai daca design-ul e la fel, Google crezi ca e prost? Adica nu vede si el cod identic si interlinkare? Cred ca, daca apelezi la ideea asta, risti sa nu mai conteze deloc faptul ca le mai interlinkezi intre ele.
designul intradevar va fi la fel ... dar continutul complet diferit.
Intr-adevar Cristi are dreptate, Google nu vede culorile si briz-briz -urile, ci vede codul complet identic ceea ce te dezavantajeaza. Ex. Sa nu crezi ca un blog wordpress cu tema homemade e la fel de bine cotat ca unul cu o tema luata de pe internet si needitata. Si o diferenta de 0.5% conteaza.
Intrebare: Daca am X siteuri cu acelasi design dar continut diferit si le pun link intre ele, exista sansa mare sa fie penalizate? Dar daca fac ceva de genul pt 4 siteuri:
1->2
1->3
2->3
2->4
3->4
3->1
4->1
4->2
Sau o alta solutie exista, ca sa fie riscul de penalizare mai mic?
FinalDestiny, riscul exista orice manevra ai face. In orice dimineata te poti trezi cu siteurile jos. Eu unul am patit-o, si nu numai o data. E foarte riscant atunci cand ai o retea, cu atat mai riscant cu cat tentatia de a te folosi la maxim de toate linkurile este foarte mare...
Ca sa o faci corect, trebuie sa nu folossti aceleasi conturi de GWT, Analytics, Adsense pt toate siteurile, ip-uri diferite etc....