2nd December 2010, 22:14
2 out of 2 members found this post helpful.
Problema e reala, dar solutia gasita de inginerii Google e o prostie facuta pe genunchi care e chiar impotriva principiilor de-o viata ale Google. Sa vezi de-acum ce-or sa infloreasca site-urile de recenzii si ce-or sa se inmulteasca recenziile negative.
Mult mai simplu era, daca tot aveau centralizat "sentimentul", sa afiseze un avertisment langa rezultatul de cautare, asa cum afiseaza la rezultatele care contin malware. "Acest site are in general o perceptie proasta in randul utilizatorilor."
Cred ca Google simte destul de tare concurenta Facebook si asta ii face sa ia decizii pripite. Facebook are ceva ce Google nu are: implicarea utilizatorilor, dar asta nu inseamna ca tot ce e "social" e bun. In materie de relevanta prefer mai degraba un algoritm construit pe baze obiective, nu pe sentimente.
Lucian
2nd December 2010, 23:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Ma gandeam ca si review-rile de genul adsense e teapa, ma banat pe nedrept, am fost corect si nu mi-a dat banii, etc, sunt o multime pe toate forumurile. Ce poate inseamna asta conform noilor jucarii google, sa penalizeze adsense?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama