Care e tag de review?
2 posturi mai sus pls.
Tks
Care e tag de review?
2 posturi mai sus pls.
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Mi se pare o aberatie... sunt usor dezamagit. Nu pot sa controleze "manipularea" rezultatelor motorului de cautare si... se mai gandesc si la alceva?!?
Cred ca singura solutie fezibila poate fi aceea a unor scripturi standardizate sau poate chiar un tag nou pentru linkuri ( omul are chef de review ataseaza - sau + linkului ). Totusi... cum ramane cu abuzurile? Mi se pare nebunie curata... imposibil sa nu apara indivizi care sa nu abuzeze.
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Intelegerea review-urilor de catre Google (si orice alt motor de cautare) e foarte simpla, pentru ca in ziua de azi orice site mai de acatarii foloseste microformate.
Daca dati pe Google.com cautare dupa numele unei firme veti vedea ca alaturi de site-ul iesit la cautare, sa zicem "Yelp", apar si stelutele pe care firma respectiva le are pe acel site. De exemplul la cautarea asta.
Probabil in algoritmul lor se tine cont de reputatia site-urilor care ofera review (un scor mic pe Yelp din 3 recenzii probabil va conta mult mai mult decat un scor mare pe un site mai putin important, din 10 recenzii), de numarul de review-uri etc. Un chinez rabdator iti umple insa netul cu review-uri negative de n'ai treaba. Proasta miscare din partea celor de la Google. Parerea mea e ca incep sa se panicheze ca orice mare corporatie ajunsa pe acoperisul lumii, care nu-si mai poate creste cota de piata dincolo de 100%.
Lucian
si eu am disparut din serps in romaniadar nu cred ca mi-a fact cineva negative review la site.
nici spam sau black seo nu am facut, deci schimbarea de algoritm de la google este de vina.
e mult de discutat pe tema asta ...
pentru ca totul sa fie 100% sigur, ar trebui ca fiecare review sa se faca cu detectorul de minciuni si 3 oameni cu ochelarii negrii![]()
pe trustpilot.ro exista banner cu underclick.ro. LOL
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)