se da keywordul de exemplu frumos tv
daca se cumpara domeniul frumos . tv si se face o optimizare seo onpage decat sunt sanse sa ajunga singur pe prima pagina, primul loc?
mentionez ca site-urile concurentei nu sunt deloc optimizate.
se da keywordul de exemplu frumos tv
daca se cumpara domeniul frumos . tv si se face o optimizare seo onpage decat sunt sanse sa ajunga singur pe prima pagina, primul loc?
mentionez ca site-urile concurentei nu sunt deloc optimizate.
Toate drumurile duc la Targoviste
Cum zicea si Matt Cutts in ceva video, nimeni nu poate garanta primul loc, insă depinde pe ce kw te bazezi. Dacă e frumos tv și nu este concurență mare, ai șanse multe .
Cum crezi ca s-a ridicat stiri.it asa mult ? Domeniu e cica adresat italienilor, insa baiatu a ridicat un site romanesc.
Deja seopedia este pe #2 dupa ,,frumos tv". Daca ii puneai si titlul la topic ,,frumos tv", era pe #1 mai mult ca sigur. Deci nu e deloc greu sa ajungi #1 dupa un asa keyword.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
omul nu vrea sa optimizeze pt "frumos tv" ci intreaba daca tld-ul are vreo importanta in seo, de fapt daca numele tld-ului, in cazul asta "tv", l-ar ajuta sa creasca si pt cuvantul "tv".
si cu curcispatiale.ro ai ajunge in primele 3 pozitii pe frumos tv, pozitia 1 nu ti-o garanteaza nimeni niciodata, sunt "experti" seo care "garanteaza" asta ca sa castige clienti fara experienta in domeniu, dar sunt povesti de adormit copii.
Treaba este relativa. Daca as fi Seo expert as putea garanta pozitia 1 pentru cuvantul si fii atenta: "dsfweurwerehwrwerwemd".
Nu cred ca s-ar nimeri vreun alt nebun care sa vrea sa investeasca prea mult sa fie #1 pe acest termen. Hahahaha
Am glumit, dar este un exemplu care dovedeste relativitatea cu #1.
Anyway, din ce-am citit anii astia si am vazut despre seo, pe un termen greu nu exista #1 always, mai ales acum cand web-ul este mai dinamic ca niciodata si creste...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)