Sal, sunt nou in domeniul de seo si as vrea sa stiu cum credeti ca ar trebui sa incep care sunt pasi de baza care trebuie urmati pentru a avea un site bine pozitionat ?
Sal, sunt nou in domeniul de seo si as vrea sa stiu cum credeti ca ar trebui sa incep care sunt pasi de baza care trebuie urmati pentru a avea un site bine pozitionat ?
Care imi explica si mie pasii ? SEO
Citesti articole seo si alte documentatii despre optimizare web.
Cauta resurse romanesti pe forum, pentru ca sint...si citeste mult..apoi te asteptam cu intrebarile.
Dar citeste intai ce e pe forum si in resursele care le gaseti pe aici.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
nicaieri in acest forum nu ai sa gasesti Elmo seo cap coada cu pasii care trebuiesc urmati.. toata lumea te arunca de colo colo prin link-uri si desigur, des intalnitele "citeste prin forum si te asteptam cu intrebari"
Io nu pot sa cred ca din atati membri care cunosc SEO nu s-a gasit unul sa scrie un articol cap coada despre SEO.. sau poate nu l`am gasit eu, dar daca era, cred ca vedeam numai link-uri spre el..
asa ca mai fratilor mai lasati-o moarta cu "vezi articolul asta" ca toate sar din topic in topic si nu intelege incepatorul nimic..
Mascka daca SEO crezi ca inseamna doar o suma de aplicatii facute unui site si care iti garanteaza rezultate, atunci te inseli.
Nu gaseti un articol care sa iti explice totul, pentru ca lucrurile difera de la site la site si de la cerinta la cerinta.
Baza SEO o gasesti pe forum si pe site-urile de referinta. Si sint structurate in metode si explicatii scurte.
Poti eventual cauta un studiu de caz dupa care sa iti poti da seama cam ce ti-ar trebui.
Apoi..nu te astepta ca totul sa vina pe tava...degeaba se explica in articole si pe forum daca nu incercati si singuri sa aveti rezultate.
Folositi sugestiile si experienta altora in folosul vostru.
Dar nu va asteptati la "Secretele SEO dezvaluite de Krumel", "7 pasi si o tumba despre cum sa iti optimizezi un site, de Cristian Mezei" si nici chiar "Miezul cunostintelor SEO dezvaluite in premiera universale de catre Razvan op".
Unii dintre noi pentru a ajunge la un nivel cat de cat bun de cunostinte SEO au petrecut ore in sir citind articole, intreband pe forumuri si testand pe propria lor piele.
Totul e pe Internet...trebuie doar sa stii sa cauti, sa intrebi si sa inveti.
Ps: daca ai fi citit site-urile sugerate sigur ai fi gasit ceva care sa te "lumineze"...dar probabil nu ai rabdare sa citesti aberatiile altora si vrei totul gata.
![]()
Nu sunt de acord cu asta. Intradevar, pentru un incepator e destul de greu sa se descurce pe forum iar modalitatea cea mai buna de a invata este sa lucrezi. Lucrand te lovesti de anumite probleme iar, la cele mai multe rezolvarile sunt aici pe forum (experienta proprie).
Articolele de pe seo-point si de pe optimizare-web.info sunt foarte bune si ajuta iar daca sunt termeni care necesita explicatii exista glosar .
In plus nimeni nu are timp sa ofere mura-n gura explicatii iar link-urile care se dau sunt de obicei resursele folosite de fiecare in parte pentru documentare, fapt care ar trebui totusi apreciat.
Un articol referitor la pasii de urmat nu o sa gasesti nicaieri. Sunt prea multe lucruri de acoperit, de detaliat ...
Edit: scuze, am scris in timp ce a postat si krumel![]()
1. alege-ti un cuvant cheie (sau mai multe) care sa fie reprezentativ pentru activitatea ta.
2. studiaza cata lume se inghesuie pe acel cuvant cheie.
3. ofera "content proaspat", "suculent" in limbaj natural si in care sa apara, in mod natural, si acel cuvant cheie.
4. timp de 4-6 luni baga-te la schimburi de linkuri tematice sau cu prieteni care au PR mai mare decat al tau.
Nimeni nu-ti garanteaza ca in 6 luni de zile o sa ai rezultate, dar daca o sa ai, ori concurenta e slaba ori tu esti meserias.
In astea 6 luni de zile de asteptare (termenul de 6 luni nu e neaparat inventat de mine) o sa vezi ca inveti si ce inseamna densitate de cuvinte si ce inseamna sitemap si toate celelalte notiuni aferente. Rabdare sa ai ca totul se va rezolva.
@krumel si Chaos ... ce intelegeti voi prin totul pe tava??????? nu cred ca a zis nimeni " iote bre` site-ul asta, vreau sa-l optimizati voi si ma anuntati cand e gata" . S-a cerut reteta, desigur reteta poate fi foarte complexa si variaza de la site la site si de la targe-ul urmarit. Hai sa nu ne hazardam cu scuze gen "nu da nimeni totul pe tava" sau " nu sta nimeni sa-ti explice". Si cum sa stii Krumel ca mai am si timp sa citesc "aberatiile" altora, cred ca http://www.seochat.com/ ofera cele mai bune "retete" de seo..
Poate nu m-am facut bine inteles in primul post.. ceea ce nu cred.. dar in fine..
@cr0n1cal ti-a oferit secretul SEO in 4 pasi si un sughiţ.
Mascka pe langa seochat.com/ mai sint multe bune.
Mi se pare cam eronat sa sugerezi un singur site cand Netul e plin de resurse.
De aia nu se poate face "reteta reusitelor in SEO". Ptr. ca sint multe de urmarit...citit, testat si analizat.
Cel mai bine e sa citesti si sa iti gasesti un scop...restul vine de la sine.
Consider ca discutia nu are rost, dat fiind faptul ca nu exista o resursa completa in domeniul asta..si nu numai.
@Elmo sugestia mea e sa citesti mult si tot ce prinzi. Sa intrebi pe forumuri, sa testezi dar in primul rand sa gandesti inainte de a face ceva sau a pune o intrebare.
PS: pe forumul asta sint destui oameni cu experienta...o resursa romaneasca mai buna nu cred ca exista in .ro (si sint modest cand zic asta).
Oircum nu ma asteptam sa imi ziceti " fa asa ... si o sa ai siteul pe primul loc " eu asteptam sa primesc niste linkuri catre ceva documentatii in romana cea ce am si primit... Cand am cautat pe google "despre seo" forumul vostru a fost primul asa ca m-am gandit sa intreb aici
![]()
Ca un mic comentariu / sfat ....
Daca te-ai inscris in concursul chml, fa expresia din semnatura anchor cu trimitere la pagina cu care particpi (in cazul tau discutii.org) daca vrei sa te ajute (anchor textul e un aspect important in seo).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)