KRM, zici ca asta ar fi o magarie in genul celei de la Emag, atunci cand au spus ca li s-a defectat serverul si preturile au fost afisate la valori mult mai mici fata de cele reale, doar ca la o amploare mult mai mare?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
n-am zis, dar sincer crezi ca ei nu stiu de problema? e deja de 3 zile si nu-mi spune ca e week-end ca doar e google. asta e parerea mea. sunt site-uri foarte mari la care daca le faci asa ceva pierd mii de dolari zilnic.
l.e. sau s-or fi sucarit cu cei de la wordpress![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Pai la asta ma gandeam si eu. Adica la o miscare in genul, o multime de oameni pierd bani. Si in plus, de ce ar fi nevoie de o astfel de manevra?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
ce sa piarda?
google daca ar fi offline 1 an si tot n-ar pierde primul loc ca motor de cautare.
google e un "viciu".
de schimbarile lui nu isi dau seama decat webmasterii si maxim 10% din cei ce il utilizeaza.
cred ca daca nu ar merge 1 ora toate siteurile/blogurile/retele de socializare ar fi pline cu content despre google.
oricum greseala neintentionata/intentionata se va repara, dar cand ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
hai ca o dau in paranoia. dar poate altii castiga
![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Urmeaza un nou update dupa weekend. Sa speram ca sa rezolva cat mai repede. JohnMu de la Google:
Hi everyone
I just wanted to provide a short update. This issue should be resolved soon, but it will take a several days for everything to catch up and for these changes to be visible. I'll provide another update after the weekend.
In the meantime, there's no need to make any changes on your side. Content from your sites will continue to be indexed during this time (though perhaps at the moment not as quickly as before in some cases).
Thank you for your patience and for all the feedback!
Cheers,
John
Sursa: Google appears to have stopped indexing blogspot.com new post as of 20 Oct - Webmaster Central Help
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu folosesc drupal, si am acelasi problema de indexare, ca si cei cu wordpress.
Pe linga asta , mai am si problema (linga o scadere de trafic de 40%), ca descrierile site-urilor nu apare in google, numai titlul. Articolul pus live de doua zile inca nu e indexat. Pina acum dura max. o ora, de a indexa o pagina noua.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)