Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu am verificat daca primesc trafic pe paginile respective si nu primesc nimic (am cautat si eu pe google si nu gasesc nimic). Cum zic, pe site-ul asta (din semnatura) pe un post iau 2-3 zile trafic doar (apoi pe urmatoarele si tot asa). Deci practic cand nu mai imi indexeaza noi, ma cam duc la fundSunt curios cum va fi traficul pe maine...
Aceeasi problema am si eu la mai multe site-uri, ieri de exemplu a fost jos de tot.........azi unul a revenit la 90%, altul la 30% din cum se prezentau inainte. La mine problema se manifesta de circa 7-8 zile.
eu folosesc wordpress.
in mod normal un post era indexat in maxim 10 minute, dar acum au trecut 2 zile si nimic.
ciudat este ca sunt indexate repede tagurile, si altii care copiaza prin feed continut de la mine au indexat tot contentul posturilor noi.
l.e. observ si ca alt blog care il urmaresc hostat pe wordpress.com are aceleasi probleme.(si era indexat in mai putin de 2 minute)
Ultima modificare făcută de Krm; 23rd October 2010 la 01:01.
Toate drumurile duc la Targoviste
a inceput sfarsitul google-ului, aceeasi problema o am si eu si se pare ca multi altii.
Probleme si la altii. Google ne pregateste ceva.
Google Index Problem
Apropo. Am editat url-ul postului pe care l-am pus aici. In rezultatul din Google search el era de forma:
http:// xxx .amitbhawani.com/blog/google-index-problem-search-rankings-oct-2010/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_camp aign=Feed%3A+AmitBhawani+%28Amit+Bhawani+Blog%29
in loc de
http:// xxx .amitbhawani.com/blog/google-index-problem-search-rankings-oct-2010/, cum ar fi normal.
Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd October 2010 la 01:21.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
mi se pare mie sau site-urile care au probleme utilizeaza platforma wordpress? sau cel putin majoritatea?
Toate drumurile duc la Targoviste
Mie mi-a indexat astazi post facut ieri. totusi, nu inteleg cum mi-au disparut din link-uri.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Sa fie o problema cu feedburner-ul ?
Mi-a indexat si mie niste posturi publicate ieri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)