'Google Me' Is Real, Will Launch in 2010 - San Francisco News - The Snitch - Doar un zvon ca in 2010. Dar ma indoiesc.
Probabil ca undeva prin 2011.
PS: Urasc Google Instant. Eu l-am dezactivat.
'Google Me' Is Real, Will Launch in 2010 - San Francisco News - The Snitch - Doar un zvon ca in 2010. Dar ma indoiesc.
Probabil ca undeva prin 2011.
PS: Urasc Google Instant. Eu l-am dezactivat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nici mie nu-mi place deloc, parca ma sperie cand afiseaza alea in timp ce tastez.
Mie imi place,foarte util.Nu mai apas pe Search.
Cu ocazia lansarii Google Instant unii iar canta prohodul SEO-ului si SEM-ului. A cata oara?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Mi-a placut asta cu prohodul SEO-ului si SEM-ului
Ma intreb cum va afecta asta numarul de impresii vs. clickuri din Webmaster tools.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ma intreb cum va afecta asta anunturile sponsorizate, ptr ca drop down-ul ala nu se suprapune pe anunturi, ca la Google Suggest, ci coboara rezultatele si anunturile pierzand spatiul de expunere.
In rest, SEO si SEM raman aceleasi...e vorba doar de modificarea de comportament si de expunere a rezultatelor, rank-ul ramane acelasi.
Are cineva contra argumente? Mi-ar place sa discutam subiectul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai eu cred ca afecteaza si numarul de impresii, atata timp cat la fiecare tastare sunt afisate rezultatele respective. La fiecare litera adaugata, pagina este afisata. La fel si reclamele sponsorizate, chiar daca userul nu se opreste la pagina respectiva.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)