Salut.Am pe un hosting mai multe site-uri, si as vrea sa stiu daca dupa x.ro bag link spre y.ro , amun2 hostate pe acelasi hosting, deci acelasi IP, ma penalizeaza google, se ia in considerare backlinkurile primite ?
Salut.Am pe un hosting mai multe site-uri, si as vrea sa stiu daca dupa x.ro bag link spre y.ro , amun2 hostate pe acelasi hosting, deci acelasi IP, ma penalizeaza google, se ia in considerare backlinkurile primite ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
se iau man dar nu au aceeasi valoare ca backlinkurile dp ipuri diferite.
eu de ex toate 90 de siteuri le rulez doar in 3 ipuri.. imi apar linkurile in wm tools dar nu observ o crestere spectaculoasa in rank.
Daca iti iei IP dedicat dar el e din aceeasi clasa C de IP-uri, n-ai facut nimic.
La hostingul shared, cu mai multe site-uri per cont iti poate fi dedicat un singur IP pentru tot contul, deci toate site-urile din contul respectiv vor avea acelasi IP, dedicat. Daca le linkuiesti intre ele nu vei avea rezultate. Solutia este hostingul in mai multe locatii / clase C de IP-uri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Adica eu degeaba am 5 ip-uri daca ele sunt la fel pana la ultimul grup de cifre ?
Pai de ce adica nu ai facut nimic? Ip-urile macar sint diferite, daca pe ele nu ai site-uri asemanatoare puse...e si mai bine. Rau n-are cum sa iti faca IP-urile din aceeasi clasa.Postat în original de ganditorul_2003
Ceea ce spui tu e ideal, dar nu asa usor de facut. Iar versiunea cu IP-uri diferite pe aceeasi clasa e un compromis bun.
Nu degeaba, dar daca ai putea sa iti iei din clase diferite ai profita mai bine de ele. Dar chiar si asa, daca ai IP-uri din clase diferite si nu ai site-uri multe pe el si care, eventual, sint din acelasi domeniu...nu pierzi nimic...o sa te ajute.Postat în original de Cata
Ultima modificare făcută de Krumel; 9th August 2010 la 10:15. Motiv: Reformulare
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu m-a gandit la faptul ca desi IP-urile sunt diferite aparent, Google o sa stie ca este vorba de acelasi owner, numai prin prisma acestui fapt. O sa fie ceva de genul "uite ce site tare am eu", la care Google raspunde "lasa-i pe altii sa-ti laude site-ul !" (aka alte IP-uri), adica o sa ignore sau o sa scada fff. mult valoarea acelor linkuri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Gandeste-te asa Cata. De cele mai multe ori, sunt mii de website-uri pe aceleasi IP. Toate functioneaza perfect si nu au nici un fel de problema. Se numeste shared hosting. Cand ai un IP dedicat unui singur website este ideal si perfect. Cand ai un IP de clasa C diferita dedicat fiecarui website de-al tau, se numeste ca esti un SEO paranoic ca restul de noi (inculsiv eu).
Nimeni nu a putut demonstra ca aceasta regula (clasa C diferita) iti garanteaza orice fel de crestere la pozitii.
Ai mai multe pareri in thread-ul asta. Eu zic sa faci o medie, sa o iei in seama, si sa iti vezi mai departe de continutul website-ului tau si de link-urile catre el mai bine.
E doar parerea mea.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai sus am dat un raspuns mai mult decat vag. Mai pe larg:
Poti avea cate siteuri vrei pe aceeasi clasa C, in 99.9% din cazuri nu e nici o problema cu asta. Daca vrei sa faci interlinking intre ele te va ajuta mult mai putin decat daca ar fi pe clase C diferite. Din cate stiu, exista cazuri in care poti fi penalizat pentru interlinking masiv intre multe siteuri de pe aceeasi clasa C si am patit-o odata.
Sunt convins ca in afara de clasa C mai conteaza si daca proprietarul domeniilor e acelasi si ca scade valoarea linkurilor daca e. Nu am testat asta foarte mult, dar am incercat ceva saptamana asta: Am 3 bloguri din aceeasi nisa pe clase C diferite, dar cu domenii inregistrate pe acelasi nume. Am urmarit 3 pozitii cu concurenta foarte mare si am scris cate un articol bine optimizat pe blogul principal si inca unul pe fiecare din celelalte 2. Articolele de pe blogul principal au fost pe pozitiile 7, 9, 11 timp de 5 zile. La 3-5 ore dupa ce am scris pe celelalte 2 bloguri cu link catre el, au urcat pe 2, 3, 7, deci conteaza mult. Am testat asta si pe bloguri cu acelasi C class. Articolul principal a scazut cu cateva pagini in SERP si a fost depasit de articolul de pe blogul secundar, care are un trust MULT mai mic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)