Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Google settles French newspaper links dispute. Dupa mine, un pas spre normalitate.
Ajungem ca Google datoreaza bani fiecarui webmaster a carui site il indexeaza. Apropo, si presa romaneasca? presa din Maroc etc Ei favorizeaza presa franceza in detrimentul ziaristilor din alte tari, a bloggerilor simpli. E ca si cum doar unii beneficiaza de sprijin guvernamental in detrimentul altor cetateni. Oare paginile lor nu vor beneficia si de un boost? in detrimentul webmasterului amarat? care incearca sa traiasca si el cum poate. E sinonim cu favorizarea unor corporatii in detrimentul firmelor mici, mijlocii si persoanelor simple. Instaurarea dinastiei corporatistilor, prin santaj. Daca esti mare, asa cum pretind ei, userii te gasesc, doar dupa nume, homepage, cu toate astea presa franceza e prea vocala ca sa fie ignorata, iar o coalitie anti-Google si sprijinirea altui motor de cautare poate ar produce pagube mai mari pentru Google in Franta, asa ca au ales compromisul, altfel n-am cum sa-mi explic.
Nu stiu daca e doar la mine, dar azi in Google Webmasters a fost un update la Linkuri catre site-ul dvs. La unele siteuri (cu vechime si multe linkuri obtinute natural) la care se afisa pan acum 300 de domenii si mii de linkuri , acum imi arata 20 de domenii, cateva sute de linkuri; iar la siteuri mici, de care nu m-am ocupat demult, arata doar 10, 15 domenii, si cateva zeci de linkuri.
Mai observa cineva acest "update" ?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu vad nici o legatura. De mult timp link-urile raportate in WMT sunt incomplete. Cred ca face mai degaraba parte din seria Keyword Not Provided, si cu politica generala google anti SEO. Teoretic astea sunt date strict de SEO, practic se mai folosesc si de dep. de marketing.
Este o eroare Google. Sunt afistate doar link-uri catre pagini interioare si nu catre home.
Google Groups . Cititi acest thread, a postat acolo si un angajat Google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)