Cred ca le acordati mai multa atentie decat merita. Au fost amendati, job done. Restul e publicitate. Negativa, pozitiva, nu conteaza, e clar ca nu-i deranjeaza nici aia negativa ca altfel nu se apucau de spam.
Cred ca le acordati mai multa atentie decat merita. Au fost amendati, job done. Restul e publicitate. Negativa, pozitiva, nu conteaza, e clar ca nu-i deranjeaza nici aia negativa ca altfel nu se apucau de spam.
[update] urban intentioneaza sa-l dea in judecata pe Bogdan de la legi-internet.ro
mai multe detalii la Arhi
Ultima modificare făcută de FireEyes; 26th May 2008 la 22:51.
nu, a depus cerere de dare in judecata. e cu totul altceva.
Am scris si eu pe blogul meu , despre prima amenda pentru spam , pentru ca este bine de tinut minte , dar mai ales datorita faptului ca au existat bloguri care au sters referirile la prima amenda pentru spam .
De fapt am scris pe doua bloguri despre asta !![]()
Sper ca nu o sa fiu la randul meu catalogat ca spamer , deoarece am redeschis un topic in care nu s-a mai postat din 26 May 2008, ora 21:49 !![]()
Ultima modificare făcută de romania inedit; 29th September 2008 la 21:44.
Nu se poate discuta destul despre spammeri.
Pe langa faptul ca e o metoda ilegala de promovare, mai e si imorala!
Dar sa stiti ca nu vom scapa de ei pana nu isi pierd de tot credibilitatea (adica lumea sa nu discute cu firmele care trimit spam!)
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)