Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 56

Subiect: SPAM urbannews.ro

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ala nu e un trafic stabil, sunt spike-uri. Conversia din spike-uri in clienti e oricum mult mai mica decat din traficul natural. Asta in ideea in care ei spera sa atraga mai multi clienti la firma lor, prin traficul acela ridicat artificial pana la urma.

Am facut pentru un client un studiu amanuntit despre direct e-mail marketing (in engleza) si tin minte ca m-am lovit de problema limitei de unde se termina marketingul si unde incepe spamul si e sublima. Cred ca aici au avut o confuzie minora domnii de la firma respectiva

Citat Postat în original de zoso
    nah, email marketing, rezultate 100%
    Depinde ce intelegi prin rezultate. Daca doar sa aduci lumea pe site, ok au avut rezultate. Daca ne referim la conversia vizitatori -> cumparatori, nu cred ca e 100%. Daca ne referim si la impactul unei campanii de e-mail marketing nesolicitate asupra brandului tau...nu mai vorbim de rezultate, vorbim de contraperformante. Una e sa ma abonez la blog-ul lui Shoemoney si sa imi recomande el un produs si alta e sa primesc recomandarea pt acel produs de la cineva necunoscut, fara ca eu sa o solicit.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 19th March 2008 la 00:12.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

Problema reala este alta,

Urban poate crea un precedent, castigand procesul, prostind lumea prin aberatiile (argumentele) cu care intra in proces. Legislatia sigur are gauri, sigur nu este bine facuta, si are snse reale de castig.
    Din ce am citit pe acolo (e un text prea comic pt ora asta tarzie) sa inteleg ca exista o singura reclamatie, si acea facuta de un user al acestui forum ?

Oricum, dovada ca o firma a facut spam, nu prea exista. Trebuie sa se ajunga la server de unde s-a trimis, apoi cine a trimis, apoi legatura (dovedita, contract, etc) intre persoana si firma x. Deci cam greu cu amenzile.

Si sa inteleg ca ANRCTI a primit doar ~50 de reclamatii ? pai numai atatea pot face eu in 2 zile ...

Acest Urban iulian se pare ca nu raspunde direct la nici o intrebare, o tine pe a lui ... Exemplu : de ce a publicat adresele de mail ale "inamicilor imaginari"

Si eu sunt de acord cu calomniile nedovedite, se poate ataca o firma mult prea usor pe webul romanesc.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

nu, plangerea e facuta de un om ajuns intre timp factor de decizie. asta e singura lor aparare. ca bogdan manolea si cristi mezei conspira impotriva lor.

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    36

Implicit

Eh, na - factor de decizie .. ce - lucrez la stat si nu stiu ?

Zoso - te dau in judecata

B3aT - si pe tine de dau in judecata ca nu imi place usernameul tau

A existat o reclamatie, pentru ca era suficienta una. Eu nu pot sa fac plingere in numele altora si nu avea rost sa fac o reclamatie pentru mai mult de 1 email (desi cred ca am pus ca anexe mai multe mesaje primite personal).

Parerea mea - deja exprimata pe forum - este ca in loc sa dai copy&paste la spamuri pe forum (care chiar poate fi uneori considerata calomnie), mai bine incerci sa faci o plingere oficial la o autoritate. De vreo 2 ani tot incerc sa descopar, mai prin practica, mai prin teorie - cum se face. Am incercat la ANSPDCP (vezi la threadul raportare catre autoritati) si nici un rezultat clar. Dupa ce s-a schimbat autoritatea cf legii 365/2002 am incercat la ANRCTI. Unde s-a intamplat ca a mers. Si acum si altii au posibilitatea sa se plinga legal de ceva ce nu-i convine.

N-are rost sa comentez ce se scrie pe alte forumuri pentru ca e inutil.

Si Mezei si pe tine te dau in judecata ca ai savirsit o fapta penala infiintind o firma... Uooooo !

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de BogdanM Vezi Post
    Si Mezei si pe tine te dau in judecata ca ai savirsit o fapta penala infiintind o firma... Uooooo !
    Si eu te dau in judecata ca ai scris pe un forum ca ma dai in judecata. Ma calomniezi.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

popescu.costi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    34

Implicit

sincer sa fiu au fost momente cand m am simtit aiurea ca eu nu trimit spam cum fac toti astia.

intamplator m am intalnit cu un prieten si i am povestit chestiunea ... mi a zis:

"bai de ce sa trimiti .... daca marea majoritate din cei ce isi fac publice mail urile sunt persoane care au deja o afacere pe online. .... crezi ca de inca un mesaj nesolicitat mai au nevoie? .... "

asa ca mi am dat seama ca avea dreptate ... acum stau si ma gandesc de ce astia tot trimite fel si fel de mesaje. Dar ce ma distreaza este inversunarea asta cu care insista sa convinga lumea ca de fapt ei care trimit mesajele NESOLICITATE sunt buni ... iar noi astia care le primim suntem elementul negativ. ....

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu sunt direct implicat in acest conflict, dar Zoso, Cristi, Bogdan...succes in lupta cu afaceristii astia de carton. Prin limbajul ironic/arogant/suburban pe care il folosesc, prin mentalitatea "la ciupeala" de care dau dovada si prin modul in care incearca sa isi acopere rahatul propriu, improscand jigniri si vezi-Doamne, atacand legal problema, merita sa fie trasi de urechi pana la capat.

Apropos, ce fel de afacere serioasa are energia si timpul sa se ocupe cu lupta impotriva unor forumuri si/sau bloguri? Un om serios isi vede de treaba, isi construieste reputatia pe calitatea serviciilor si isi castiga banii munciti, cu care merge in caraibe. Daca respectivul domn a crescut pe strada, cu mentalitatea asta va ramane pe strada. Vila de pe deal e departe rau.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca omul zicea, exact ce posturi sunt calomnii la adresa lui, poate ii dadeam dreptate, si eram de acord sa se stearga, dar el vrea sa se stearga tot ...ceea ce nu mi se pare prea ok. Topicul este oricum despre alta persoana, asociata.

Tupeistii cand se simt loviti si cu musca pe caciula fac si mai mare gura, asa sunt ei si in viata reala, de ce nu ar fi si pe internet. Singura diferenta este ca "v-ati" pus un avocat sau ce este patronul, care are cunostintele necesare sa "riposteze".

nu, plangerea e facuta de un om ajuns intre timp factor de decizie
    Mi se pare intradevar un argument bun, este o problema, dar faza ca el a reclamat si tot el a semnat ca martor hmmm.. da cine poate sa fie martor la primirea unui email ? Serverul yahoo ? Tastatura ?? Sau este martorul depunerii reclamatiei ?

Primul post intradevar este prea dur ... ar trebui modificat.

@BogdanM - o putem rezolva pe cale amiabila, nu are rost sa asteptam 5 ani procesul

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Problema cu domnii / domnul de la U&A e ca reusesc / reuseste sa construiasca prin contra-acuzele aduse o atmosfera halucinanta, demna de Procesul lui Kafka. Nu mai stii ce e si ce nu e real, ce e drept, ce e nedrept, cine apara si cine denigreaza legea. Ma intreb, daca in opinia dumnealor un thread ca asta de fata e calomnios, cum naiba o fi prezenta lui Sorin Ovidiu Vantu pe primul loc in site-ul d-lor, "UrbanNews", la clasamentul fraudelor?! Pana una alta, nicio instanta de judecata nu a pronuntat vreun verdict impotriva lui Vantu, deci chestia aia e o calomnie cu "C" mare. Scoatem paiul din ochiul altora si nu vedem ditamai barna dintr-al nostru...

Oricum, felul in care gestioneaza comunicarea crizei e absolut catastrofal, am impresia ca nu au inhouse nici macar o carticica minimala de PR. O istorie care putea fi bagata in tacere sub presul de la usa ajunge sa faca inconjurul internetului.
    Lucian

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Oricum, felul in care gestioneaza comunicarea crizei e absolut catastrofal, am impresia ca nu au inhouse nici macar o carticica minimala de PR.
    Apropo de imaginea lor. Mi-a placut post-ul lui Cristi de pe thread-ul in care le-a dat adresele...Cristi, ei te iau pe tine cu "baiete" , "amice" , "am crescut pe strada" si tu le raspunzi cu "reputation management" si "damage control".

Cred ca ei au citit carticica de PR scrisa pentru o trupa de hip-hop. Mai lipseste din vocabular "tarfo", "te fac" si "combinatii".

As puta accepta un astfel de PR suburban la o firma oarecare, un care se ocupa cu distributia de paine sa zicem. Dar de la o companie care se vrea in mijlocul legalului romanesc? :c

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM