Voi stiti vreo metoda de a scapa de SPAM-ul de la hi5 ??
Ceea ce e cel mai enervant este faptul ca vine in inbox... pur si simplu m-am saturat, nici macar nu am cont la ei..
![]()
Voi stiti vreo metoda de a scapa de SPAM-ul de la hi5 ??
Ceea ce e cel mai enervant este faptul ca vine in inbox... pur si simplu m-am saturat, nici macar nu am cont la ei..
![]()
Sa fiu sincer, eu prefer sa scap de Hi5
Pana va exista prostia asta sociala, va exista si spam.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
intri la Privacy si iti dezactivezi "I am receiving Email notifications" si apoi nu mai primesti toate porcariile de la ei.
In primul rand intra pe hi5.com la sectiunea "Am uitat parola" si vezi daca poti sa-ti stergi presupusul cont. Daca nu merge nici asa intra la setari in yahoo si blocheaza e-mailurile venite de pe domeniu hi5.com. Daca nici asa nu reusesti incearca sa faci un filtru ca sa-ti puna toate mesajele care contin cuvantul hi5 intr-un folder separat.
Daca emailurile se primesc de pe o adresa de hi5 ai putea sa o blochezi din optiunile contului de email.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Nu cumva iti vine spamul ala de la dolomp3.ro site ul aluia cu hostingul?
Eu asa primesc de cateva saptamani.
Sunt fel si fel de texte si poze de la hi5 dar linkurile merg la siteul astuia. Am vorbit cu el si i am propus o campanie gratuita de promovare ca spammer care este daca mai gazduieste site ul ala ce trimite spam.
Si eu primesc tot de la dolo asta. Se foloseste de mesajele de hi5 sau iti trimite spamuri cum ca ai un cont suspendat daca nu dai click in urmatoarele zile, sau ceva de genul.
Am primit si eu...
eu i am scris lu' ala de la ipvhost.ro sa faca ceva ... sa nu mai primesc atat spam ... iar daca el il gazduieste si il doare undeva ... nu pot sa concluzionez decat ca ori e site ul lui si asta cu spamul ... ori foamea este asa de mare ca nu si permite sa il inchida. Probabil ca face si asta ca si aia care il gazduiau pe ala cu tricourile. Aia cel putin mi au spus clar ca nu il vor inchide ... desi credeam ca le ajung banii care ii scot cu vanzarea noii extensii de domenii romanesti ... se pare ca trimiterea de mesaje nesolicitate este un lucru normal pentru ei.
Si uite asa ne aducem aminte ce fel de firme gazduiesc unele site uri si din cauza lor noi ne macinam nervii gratuit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)