Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 56

Subiect: SPAM urbannews.ro

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce anume isi castiga in afara de notorietate negativa? Eu nu cred in ideea ca "all PR is good PR". Exista un punct in care daca esti pana la gat in groapa si inca mai sapi, nu mai ai cum sa iesi.

Apropo zoso, editeaza-ti mai bine post-ul si nu-l fa spammer, ca te da in judecata

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

isi spala pacatele. si numele.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit

1) E incredibil ca astfel de persoane reusesc sa "functioneze" in societate. Chiar socant.

2) Omul se plange ca i-a fost afectata imaginea ca a fost facut spamer, ca el n-a trimis mesaje comerciale. A zis cineva ceva de mesaje comerciale? Noi vorbim de spam, iar ala e clar mesaj nesolicitat, indiferent daca e comercial sau nu.

Pe de alta parte se vaita de calomie.
    Pe langa faptul ca ei su , ca si tine, am muncit de 15 ani de zile sa imi creez un nume in Romania, tinand cont de faptul ca nu am furat niciodata nimic de la nimeni, nu mi-a facut tata firma ca sa am ce face ziua, am crescut pe strada, am inceput de jos, nu pot admite sa fiu tratat astfel. Cred ca la tine pe site nu are ce sa caute o referire neprobata si falsa , care sa crediteze ideea ca sunt un spamer, adica un infractor virtual.
    ......
    PS - Si eu sunt un admirator al marcii Audi!
    Urban Iulian
    A fi spamer e ceva jenant? Ce-i ala "infractor virtual"?!? Unul din magnatii actuali ai internetului si-a inceput cariera cu spam. Trimiti mesaje nesolicitate, esti spamer. E ca si cum ai spune ca cel care pute si duce gunoiul e gunoier. Nu e nici o jignire, e o simpla constatare a realitatii.
    Ultima modificare făcută de Obelix; 17th March 2008 la 08:56.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca nu as fi primit de la ei mesaje fara sa le cer si daca nu i-as fi trimis la origini pe agentii lor de marketing care incercau la telefon sa ma convinga de ceva, mai ca izbucneam in lacrimi cand il citeam pe Mr. CityBoy.

Ei doresc sa se stearga de pe diverse forumuri si de aiurea mesajele defavorabile la adresa lor (ei le numesc calomnie si insulte). Daca s-ar intampla asa cum ar dori ei, s-ar numi CENZURA.

Ei doresc sa fie inchise siteurile si forumurile unde s-au scris lucruri defavorabile la adresa lor (ei le numesc calomnie si insulte). Daca s-ar intampla asa cum ar dori ei, s-ar numi INGRADIREA LIBEREI EXPRIMARI.

Ambele dorinte ale lor vin in contradictie cu CONSTITUTIA unei tari DEMOCRATICE. Ce vor ei ne demonstreaza o mentalitate gaunoasa, de tip totalitar. Sa dea in judecata. In afara ca se vor face de bascalie, nu vor obtine nimic.

Si venind vorba de CityBoy (sau CityMan, sa nu ma dea in judecata ca l-am desconsiderat ), sa va povestesc cate ceva din experientele mele legate de serviciile lor.

Dupa cum am scris mai sus, m-au agasat o vreme, apoi m-au lasat. Vine apoi o situatie cand un client se face rau cu mine. Bine, zic, sa incerc si eu marea cu degetul si sa vedem cum e sa apelezi la recuperatori. Am cerut oferte de la diverse astfel de firme, printre care si de la CityMan & Co. Am cerut si draft de contract, ca sa vedem la ce ma bag, precum si oferta financiara. Prima chestie care nu mi-a placut: au cerut mult mai mult decat au zis la inceput. A doua chestie: contractul musteste de obraznicie la adresa celui care solicita serviciile lor. Nu vorbesc aiurea, am vazut si ce oferte a facut concurenta si acolo erau contracte normale, cu drepturi si obligatii echilibrate, de fiecare parte. Pana la urma am zis ca pentru banii pe care ii cereau ei (apropape jumatate!) mai bine ma mai tiganesc cu clientul, caci banii sunt munciti, nu picati din cer (cum or fi pe la ei). Acum e aceeasi atitudine pe care am vazut-o atunci la ei; asa se comporta de obicei, cu obraznicie fata de toata lumea. Sfatul meu: daca aveti de recuperat o datorie si va ganditi sa lucrati cu CityBoyz, cititi bine contractul. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!
    Iata un micro-studiu de caz, porinid de la un articol de pe site-ul lor:
    UrbaNNews ™
    Ne intereseaza textul:
    In septembrie 2007, Rosegur SA a incheiat incheiat un contract de colectare a debitelor cu agentia de recuperare creante Urban si Asociatii ; desi au fost multumiti de rezultatele inregistrate in activitatea de colectare a debitelor desfasurata de colectorii de la Urban si Asociatii, la finalul lunii februarie, Rosegur SA a cerut incetarea contractului, motivand faptul ca il pot continua intrucat exista probleme de identificare a actelor doveditoare ale creantelor , in propria contabilitate. Odata cu intrarea Rosegur SA in faliment, agentia de colectare debite va deveni creditor ar Rosegur si isi va inscrie creanta la masa credala , pentru o suma in echivalentul a circa 100.000 de euro. Suma este generata de o clauza contractuala conform cu care , in cazul in care pe timpul derularii contractului de colectare debite, Rosegur SA intra in faliment, aceasta trebuia sa plateasca catre agentia de colectare debite, contravaloarea onorariului succes convenit pentru colectarea debitelor.
    Acesta este un mic exemplu de obraznicie de-a lor contractuala. Ei nu colecteaza nimic, adica nu fac nimic, dar daca dai faliment au dreptul sa ceara bani ca si cand ar fi facut toata treaba. Asa da bani picati din cer, coane Fanica! Mai tin minte o clauza: daca reziliezi din vina ta, trebuie sa le platesti tot comisionul. Teoretic, ei pot, in general, sa nu faca nimic si sa incaseze banii, daca e sa te iei dupa contract. E fraier cine semneaza.

Alt sfat: daca aveti o opinie, exprimati-o fara frica, caci asta e esenta democratiei si lor se pare ca nu le convine! Tara nu se invarte dupa hoti si obraznici, oricare ar fi ei!

Nu va dati seama ca sunteti niste nimeni, lasati sa guite pe internet, si care vor fi striviti imediat de cei care cu adevarat conduc tara asta.
    Aici se vad clar niste tendinte paranoide.

Pana acum, nu am vazut pe nicaieri ca taica Urban sa afirme ca nu ar fi trimis. Se leaga de orice altceva, dar implicit si explicit recunoaste ca a trimis. Daca era nevinovat, singura lui sustinere ar fi trebuit sa fie: NU AM TRIMIS! Tot ce zice el e de genul: si altii trimit, ei de ce nu sunt amendati, ba pe-a matii, procesul verbal e semnat doi centimetri mai la dreapta decat ar trebui, AM TRIMIS DOAR UN NEWSLETTER, bai hotilor, va dau pe toti in judecata, sunteti niste nimeni, e o conspiratie, eu muncesc cinstit, voi santajati si luati spaga, etc.

NENE URBAN, AI TRIMIS SAU NU AI TRIMIS NESOLICITAT? SINGUR RECUNOSTI CA AI TRIMIS. Restul e de umplutura.

Eu in continuare astept sa vad cum urmasul papei nu-stiu-care isi cere scuze fata de cei pe care i-a stresat cu mesajele sale, desi nu solicitasera serviciile sale si nici nu ii interesa inca un newsletter.
    Ultima modificare făcută de BladHaund; 17th March 2008 la 14:42.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    butelie, pai tocmai asta e, omul merge pana la capat. ce pierde? nimic, noi deja stim ca e spammer. ce castiga? totul.
    Eu cred ca are de pierdut in acest caz , datorita faptului ca opinia publica o sa-si dea seama mult mai bine cine e de fapt gigi muschi si asociatii .
    Ramasai uimit de clauzele pe care le baga in contract , adica 100 000 de euro daca dai faliment si plata comisionului de succes daca reziliezi contractul cu ei ! Practic pot sa nu faca mare lucru in recuperarea acelor creante si sa astepte sa dai faliment din aceasta cauza , inscriindu-se la masa credala !

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

la noi inca nu e implementata ideea de a cauta pe google o firma sau un inainte de a lucra cu ea. atunci o sa fie drama.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

la noi inca nu e implementata ideea de a cauta pe google o firma sau un inainte de a lucra cu ea. atunci o sa fie drama.
    Din pacate foarte multe persoane sunt pacalite de diversi terti si asta li se datoreaza si lor !
    Exemplu concret este dat de faptul ca multe firme se bucura sa-si vanda produsele sau sa presteze servicii , fara sa verifice beneficiarii , in cazul in care le acorda acestora un credit furnizor !

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

si un bonus, ca stiu ca nea iulica urmareste indeaproape topicul asta, cum naiba s-au gasit atatia oameni sa ii parasca pe curatii de la urban?

RBL
    RBL
    RBL
    RBL

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

nah, email marketing, rezultate 100%
    ...
    traficul lor e (vorba lu' Tom Waits): going down slow.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM