Mersi. Deci ar trebui sa fac asta destul de rapid, ca sa nu ma trezesc cu surprize.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Vreau sa platesc/prelungesc.
Unde?
Dati-mi si mie un link va rog, ca am citit tot site-ul rotld si nimic.
Doar stirea.
Busy
Momentan cred ca e la nivel de anunt ... nu se prelungesc inca domeniile ...cu siguranta prin martie/aprilie/mai or sa trimita proforme ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe 12 parca au zis ca e conferinta de presa, deci peste 2 zile, cu siguranta dupa data de 12 vom sti mai multe.
Pe mine sincer nu ma afecteaza prea tare aceasta schimbare, mai ales ca de prin 2007 se tot discuta de ea si chiar le spuneam clientilor ca se poate intampla "de maine" sa nu mai fie domeniu pe viata. Am si clienti care platesc anual si ma intrebau daca e vorba de inca o taxa in plus.
@all, vreo idee cum se va proceda in cazul domeniilor .ro achizitionate anual? Ma refer la faptul ca acestea au ca proprietar registrarul. Se va opera oare si transferul de proprietate? (sau ma rog, dreptul de folosinta). Va fi oare permisa vanzarea (legala, fara mismasuri de gen vand website si cedez dreptul de folosinta pe domeniu) domeniilor in momentul in care se va trece la plata anuala?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sper sa implementeze cumva o solutie pentru cei care au achizitionat x domenii, sa le poata adauga intr-un cont si sa le plateasca pe toate deodata, altfel eu cel putin, o sa innebunesc platind > 20 de domenii.
10 euro + TVA va costa pe an din cate am inteles reinoirea,
trebuie sa vad la fiecare domeniul al meu daca are vechime de 5 ani, unele au mai bine de 10 ani.
Ar trebui sa coste 2, 3 E la ce servicii ofera.
Cred ca rotld e singurul registrar din lume unde ai cont pe fiecare domeniu separat, pentru cei care au cumparat direct prin ei.
Un panel unde sa iti administrezi toate domeniile dintr-un singur cont, macar atat sa faca.
Odata cu trecerea la plata anuala, ar trebui cumva ca managementul sa se poata face prin intermediul unui registrar, cum se face pentru orice alta extensie. E bulibaseala sufletului acum, mai ales daca ai 10-20 + domenii .ro
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)