Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU

Vizualizare arbore

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Salut din nou,
    3). Super. Insa ti-am spus ce nu inteleg. Tu ai domeniile pe firme. Se vede in whois. Deci platesti renew din contul firmei. Ca e assetul firmei, activul firmei. Si cand le vinzi, firma trebuie sa incaseze. Deci teoretic nu vad cum nu au activitate. Dar eu nu prea le am cu finantele, cu companii etc.

perfect corect
    sergiuliano, un domeniu achizitionat pe entitate juridica, se incadreaza in patrimoniul social respectiv (imob necorp pt un domeniu web)(imobilizare care lunar se amortizeaza-> un minim de activitate)(pot sa iti spun cum e in Romania, indiferent ca ai sau nu salariati/activitate, anumite declaratii lunare/trimestriale/semestriale tot se depun-> costuri !!)

La vanzarea domeniului din patrimoniul social este recunoscut venit -> impozit -> societatea se descarca de imobilizare-> activitate-> costuri iar !!

Sergiuliano, nu te acuz de nimic, posibil sa ai partea ta de dreptate, insa daca chiar nu minti atunci cred ca esti putin inconstient de ce repercursiuni grave pot avea asupra ta nerespectarea regimurilor fiscale, pt ca tu sigur folosesti anumite metode "ocolitoare".

Later edit: apropo prin astfel de posturi si explicatii asupra "ghidusiilor" pe care le practici atragi atentia asupra ta...sfat...
    Ultima modificare făcută de goree; 3rd December 2010 la 20:27. Motiv: Precizare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2009, 18:45
  2. Super oferta de promovare de la Lungu Mihai
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th March 2009, 08:46
  3. Super Oferta!!!
    De un_mic în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2009, 10:05
  4. Spatiu publicitar - super oferta - mii de afisari/zi