Raspuns pentru Emil:
1399 usd nu EUR - Ma corectez . 1500 a fost ultimul pret cerut de mine. 1399 a fost ultimul bid.
1) 14-Octombrie a fost ultima actualizare de NS-uri atunci au fost parcate pe sedo - nu inseamna ca atunci a fost vandut sau reinnoit domeniului. In 2006 am inregistrat peste 10000 de domenii eu pe 450 de firme din UK cu identitati diferite pentru a nu lua ban de la eurid. La toate firmele sunt actionar majoritar.
2) Domeiul este in curs de transfer. Daca esti familiarizat cu Sedo sti ca dureaza 3-5 zile pana cand sedo primeste banii in cont , dupa care se face requestul de la eurid pentru transfer spre godaddy. O sa apara pe siteurile mentionate de tine in urmatoarele zile.
3) Apare renewed pentru ca din 2006 l-am tot "reinnoit"
4) Raspunsul e precizat mai sus.. asteapta cateva zile si o sa apara.
5) Prin EuroDNS le-am inregistrat inca din 2006 cand , nu aveai voie sa inregistrezi domenii .eu ca roman pentru ca nu eram membri UE asa ca am folosit 450 de firme ca proxy
6) da-mi te rog lista cu xxx domenii - exclusiv litere pe sedo la 60 de eur pret de cumparare si am sa le cumpar pe toate acum ( am peste 450 de 3 litere in portofoliu si cel mai mic pret de vanzare a fost 750 EUR ). PFF e acronim si poate sa insemne spre ex Private Financial Fund - vezi PFF - Definition by AcronymFinder
7) kiss e underage keyword
.
Am vandut domeniu de 3 litere care poate pentru multi nu insemna nimic cu peste 6000
Numai bine,
SD
sedo PS.JPG
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform