Salut din nou,
2). Regulile nu tin de eurid neaparat. Ei respecta si au ratificat conventia de la Madrid privind drepturile de proprietate intelectuala. Vezi LH.com (castigat de lufthansa, e pe wipo.int cazul). Vezi AAA.com (castigat de Grupul AAA).
3). Super. Insa ti-am spus ce nu inteleg. Tu ai domeniile pe firme. Se vede in whois. Deci platesti renew din contul firmei. Ca e assetul firmei, activul firmei. Si cand le vinzi, firma trebuie sa incaseze. Deci teoretic nu vad cum nu au activitate. Dar eu nu prea le am cu finantele, cu companii etc.
4). Le repet pentru ca (aparent) ne rotim in jurul lor. Nu am nici un fel de secret, deci nu ma deranjeaza sa postez aici daca nu inteleg ceva. In plus, respect utilizatorii care mi-au citit intrebarea si nu ar fi frumos sa vorbim in soapta
5). Da, sunt o fire mai geloasa de fel. Oricum nu ma lua in seama. Stii, se spune ca drumul spre succes e pavat cu gelozie, deci trebuie sa te astepti la oameni ca mine. Nu trebuie sa te superi pe mine. Daca te-am deranjat cu intrebarile imi cer scuze, insa nu puteam lasa nelamuririle neexprimate.