Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

Emil, sa te lamuresc,

1) le-am folosti pentru sunrise 2, nu mi-a mers, le-am inregistrat in landrush.

2) la acronime nu poate sa iti faca nimeni nimic pentru ca exista zeci de trademarkuri pe acelasi acronim, astea sunt regulile de la eurid ( astea nu sunt parerile mele, inainte sa inregistrez domeniile am apelat la un consultant din Luxemburg ) . Daca aveau marca inregistrata au avut la dispozitie sunrise 2 sa faca inregistrarea, ti-am trimis link mai devreme de la eurid, cite-te acolo si ai sa te lamuresti

3) Firmele nu le folosesc sub nici o forma in momentuld e fata , le-am folosit doar pentru sunrise 2. ( vrei detalii despre asta PM sau tel aici nu iti mai rasund, repeti aceleasi intrebari )

4) cost de mentenanta inexistent, nu le mai folosesc pentru ca domeniile au fost inregistrate ulterior sunrise 2 in landrush unde nu e nevoie neaparat de companie ca sa aplici

Urmareste de unde am plecat si unde am ajuns. Ti-am trimis suficiente dovezi , printscreenuri, pdf-uri dar se pare ca , chiar nu vrei sa intelegi. Doresti prin orice metoda sa iti demonstrezi tie ca NU am domeniile pe care sustin ca le am . Te inseli . Chiar le am , te legi de firme si de orice altceva sa gasesti o eroare . Scuze , nu exista eroare pentru ca ceea ce iti spun chiar am facut , nu am inventat. Daca esti nelamurit da-mi un PM cu numarul tau de telefon si iti acord 5 minute sa iti explic cum am facut inregistrarile. Calcule poti sa faci cate vrei , legat de acest subiec nu iti mai raspund aici pentru ca nu are sens.

BDW - am si 150 de marci inregistrate in benelux - astea au fost necesare pt sunrise 1 , si am facut treaba buna cu ele.. Citeste linkul de la eurid si ai sa te lamuresti.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

autovit.eu e ceva mai special pentru ca pana acum doua saptamani faccea 2-3 eur pe zi din adsense si era pe primele pozitii pe google.ro pentru "autovit"

in mod normal, domeniul simplu autovit.ro - aprox - 200 eur

Pret decent pentru ceea ce ofera.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
    Emil, sa te lamuresc,

2) la acronime nu poate sa iti faca nimeni nimic pentru ca exista zeci de trademarkuri pe acelasi acronim, astea sunt regulile de la eurid ( astea nu sunt parerile mele, inainte sa inregistrez domeniile am apelat la un consultant din Luxemburg ) . Daca aveau marca inregistrata au avut la dispozitie sunrise 2 sa faca inregistrarea, ti-am trimis link mai devreme de la eurid, cite-te acolo si ai sa te lamuresti

3) Firmele nu le folosesc sub nici o forma in momentuld e fata , le-am folosit doar pentru sunrise
    4) vrei detalii despre asta PM sau tel aici nu iti mai rasund, repeti aceleasi intrebari
    5) Doresti prin orice metoda sa iti demonstrezi tie ca NU am domeniile pe care sustin ca le am . Te inseli . Chiar le am.
    Salut din nou,

2). Regulile nu tin de eurid neaparat. Ei respecta si au ratificat conventia de la Madrid privind drepturile de proprietate intelectuala. Vezi LH.com (castigat de lufthansa, e pe wipo.int cazul). Vezi AAA.com (castigat de Grupul AAA).
    3). Super. Insa ti-am spus ce nu inteleg. Tu ai domeniile pe firme. Se vede in whois. Deci platesti renew din contul firmei. Ca e assetul firmei, activul firmei. Si cand le vinzi, firma trebuie sa incaseze. Deci teoretic nu vad cum nu au activitate. Dar eu nu prea le am cu finantele, cu companii etc.
    4). Le repet pentru ca (aparent) ne rotim in jurul lor. Nu am nici un fel de secret, deci nu ma deranjeaza sa postez aici daca nu inteleg ceva. In plus, respect utilizatorii care mi-au citit intrebarea si nu ar fi frumos sa vorbim in soapta
    5). Da, sunt o fire mai geloasa de fel. Oricum nu ma lua in seama. Stii, se spune ca drumul spre succes e pavat cu gelozie, deci trebuie sa te astepti la oameni ca mine. Nu trebuie sa te superi pe mine. Daca te-am deranjat cu intrebarile imi cer scuze, insa nu puteam lasa nelamuririle neexprimate.
    Ultima modificare făcută de Emil; 3rd December 2010 la 01:17.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

3). Super. Insa ti-am spus ce nu inteleg. Tu ai domeniile pe firme. Se vede in whois. Deci platesti renew din contul firmei. Ca e assetul firmei, activul firmei. Si cand le vinzi, firma trebuie sa incaseze. Deci teoretic nu vad cum nu au activitate. Dar eu nu prea le am cu finantele, cu companii etc.
    Chiar daca domeniul este inregistrat pe o firma , plata o poate face alta firma pentru reinnoire domeniului unei alte firme, si banuiesc ca plata se face bulk, in factura probabil e trecut reinnoire xxx domenii in valoare de x Euro. Asta fac si firmele ce se ocupa inregistrare domenii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Sergiu, discutia de mai jos nu se refera la tine, ci la un principiu general invocat de lovelife.

Lovelife, e complicat. Legal. Daca platesti din firma A cheltuielile firmei B poti avea probleme majore de natura legala. E o chestie foarte serioasa. Problema e ca fiscal nu poti face ce vrei tu asa dupa bunul plac. Singurul mod legal e sa ai flow de numerar. Adica cazul in care firma B plateste pentru firma A pentru ca ea castiga ceva. Insa nu e cazul aici. Iar in momentul vanzarii, nu ai cum sa vinzi tu asa parti din patrimoniul firmei si sa incasezi banii pe persoana. Daca firma A are o barca, ea plateste taxa de port. Firma B poate plati taxa, doar daca barca ii e inchiriata, si daca demonstreaza ca o foloseste la ceva. Trust me, as vrea si eu sa platesc taxele firmei mele din RO cu firma din Cipru, si dupa sa mai vand cate ceva din ea, si sa iau banii pe persoana. Dar daca fac asta e evaziune fiscala rau de tot.

Una e sa facturezi intern / sa refacturezi, una e sa vinzi din activele firmelor pe persoana sau sa platesti costurile din alta firma. Firma de hosting primeste 3 lei. Cu aia cumpara si plateste ce vrea ea in nume propriu. Gen servere, etc etc. Ca sa faci ce vrei tu, poti face un imprumut catre firma de pe persoana, dar se fac hartii si evident, apare in bilant. Deci la fiecare sfarsit de an nu ai joc nul, ca ai operatii.
    Ultima modificare făcută de Emil; 3rd December 2010 la 01:51.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Salut din nou,

2). Regulile nu tin de eurid neaparat. Ei respecta si au ratificat conventia de la Madrid privind drepturile de proprietate intelectuala. Vezi LH.com (castigat de lufthansa, e pe wipo.int cazul). Vezi AAA.com (castigat de Grupul AAA).
    4). Le repet pentru ca (aparent) ne rotim in jurul lor. Nu am nici un fel de secret, deci nu ma deranjeaza sa postez aici daca nu inteleg ceva. In plus, respect utilizatorii care mi-au citit intrebarea si nu ar fi frumos sa vorbim in soapta
    5). Da, sunt o fire mai geloasa de fel. Oricum nu ma lua in seama. Stii, se spune ca drumul spre succes e pavat cu gelozie, deci trebuie sa te astepti la oameni ca mine. Nu trebuie sa te superi pe mine. Daca te-am deranjat cu intrebarile imi cer scuze, insa nu puteam lasa nelamuririle neexprimate.
    Ai primit PM cu raspunsul.

Intrebarile tale sunt pertinente, primele concluzii insa .. lasa de dorit

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Salut din nou,

perfect corect
    sergiuliano, un domeniu achizitionat pe entitate juridica, se incadreaza in patrimoniul social respectiv (imob necorp pt un domeniu web)(imobilizare care lunar se amortizeaza-> un minim de activitate)(pot sa iti spun cum e in Romania, indiferent ca ai sau nu salariati/activitate, anumite declaratii lunare/trimestriale/semestriale tot se depun-> costuri !!)

La vanzarea domeniului din patrimoniul social este recunoscut venit -> impozit -> societatea se descarca de imobilizare-> activitate-> costuri iar !!

Sergiuliano, nu te acuz de nimic, posibil sa ai partea ta de dreptate, insa daca chiar nu minti atunci cred ca esti putin inconstient de ce repercursiuni grave pot avea asupra ta nerespectarea regimurilor fiscale, pt ca tu sigur folosesti anumite metode "ocolitoare".

Later edit: apropo prin astfel de posturi si explicatii asupra "ghidusiilor" pe care le practici atragi atentia asupra ta...sfat...
    Ultima modificare făcută de goree; 3rd December 2010 la 21:27. Motiv: Precizare

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de goree Vezi Post
    Sergiuliano, nu te acuz de nimic, posibil sa ai partea ta de dreptate, insa daca chiar nu minti atunci cred ca esti putin inconstient de ce repercursiuni grave pot avea asupra ta nerespectarea regimurilor fiscale, pt ca tu sigur folosesti anumite metode "ocolitoare".

Later edit: apropo prin astfel de posturi si explicatii asupra "ghidusiilor" pe care le practici atragi atentia asupra ta...sfat...
    Salut Gore,

Am sa va ii rog pe cei care scriu posturi similare celui de mai sus , in cazul in care cauta raspunsuri la anumite intrebari sa incerce sa nu puna intrebarea si sa forumleze si concluzia in necunostinta de cauza .

1) Goree, tin sa te anunt ca imi platesc impozitele aferente tutoror tranzactiilor pe care le fac, in zonele fiscale unde au loc.
    2) Pentru ca sa inregistrez domeniile am apelat la servicii de consultanta specializate si am utilizat metode 100% legale .
    3) Nu ma ocup cu "ghidusii" sau metode "ocolitoate" , concluziile tale sunt trase in necunostinta de cauza.

In cazul in care doresti raspunsuri poti sa apelezi la servicii de consultanta sau sa mi te adresezi respectuos.
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 4th December 2010 la 10:46.

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

Sergiu, nu vreau sa iti spamez si mai tare topicul pt ca nu am nici un interes...doar am impartasit o parere!
    Mersi pt raspuns si scuze daca am parut agresiv in abordare, nu asta era scopul meu.
    Din mica experienta care o am in spate stiu sa imi dau seama (in probleme fiscal-contabile) ce se intampla...
    Exista metode 100% legale de a denatura operatiunile si rezultatele tranzactiilor in scopuri favorabile stakeholderilor...persoanele care iti ofera serviciile de consultanta, nu sunt primi si nici ultimi care probabil au cunostinte despre ingineriile financiare sau contabilitatea creativa (a.k.a Cipru, Belize, alte paradise fiscale...sau Romania Land of Choise)
    Succes in antreprenoriat

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    36

Implicit

Autovit fiind marca inregistrata, poate sa-ti ia domeniul cei de la autovit?
    Sa zicem ca il iau si il fac site de anunturi, nu il parchez.

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    39
    Posturi
    243
    Putere Rep
    28

Implicit

sergiu spune-mi si mie un pret te rog pentru jocurigratis.eu
    Ultima modificare făcută de tazonne; 5th December 2010 la 11:34.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2009, 19:45
  2. Super oferta de promovare de la Lungu Mihai
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th March 2009, 09:46
  3. Super Oferta!!!
    De un_mic în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2009, 11:05
  4. Spatiu publicitar - super oferta - mii de afisari/zi