Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

emil, te anunt ca pentru incorporarea unui numar mai mare de firme in UK pretul de start este de 25 de Pounds.

Vezi link:

http://www.completeformations.co.uk/index.html

Sper ca ai verificat imaginea atasata la raspunsul precedent.

Verifica posturile mele pe seopedia si ai sa vezi ca in ultima luna am cumparat domenii de peste 10000 de eur doar de la membri seopedia

Verifica si Domainer Meeting-urile internationale si ai sa ma gasesti in pozele online

Inainte sa mai dai sfaturi "pertinente" incearca sa argumentezi tot ceea ce spui nu mai face "arta" de dragul artei. La blogareala ne pricepem cu totii .

SD

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

PS .. te rog sa iti revizuiesti postul precedent.. nu de alta dar e pacat sa imi strici imaginea pe seopedia .

accept scuzele de rigoare
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 2nd December 2010 la 21:36.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Sergiu, nu vorbim de cost de incorporare. Hai sa iti explic cum functioneaza o firma. Ca sa ti o firma operationala (tu esti obligat sa faci asta sa nu ti se stearga domeniile), ai unele costuri. Adica esti obligat de lege sa ai contabilitate. Sa ai un sediu social de minim 30MP. Sa ai o stampila. Intelegi? Deci in Romania, care e o tara orientala in ceea ce priveste serviciile, un contabil mega-part time costa vreo 200 de ron pe luna. Adica 50 de euroi. Adica 50X12=600 euroi per firma per an. Adica 600X450 de firme =270.000 de euro pe an. Nu vorbim de incorporare aici, desi si acolo nu ai nevoie doar de alea 25 de lire. Costul e incorporare per se e irelevant.

Tu ai niste oameni in datele de EURID inscrisi sub fiecare firma. Ai 2 optiuni. Ei exista, caz ok, insa trebuie sa existe pe hartie, si sa ia salariu. Sau cazul 2 unde ei nu exista, caz in care exista insa o problema de natura legala, majora.
    Ultima modificare făcută de Emil; 2nd December 2010 la 21:30.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

05767742.pdf

Emil, vrei sa iti fac print screenul cu certificatele de inregistrare ?Ti le fac arhiva si ti le urc pe un ftp. Daca doresti poti sa verifici toate domeniile mele sa vezi pe ce date sunt inregistrate si ai sa vezi ca , corespund.

Nu vorbim despre Romania aici. Vorbim EXCLUSIV de firme care au fost necesare in Sunrise 2 , daca sti ce inseamna asta ( vezi EURID ) pentru inregistrarea domeniilor.

E adevarat ca majortiatea numelor din protofoliu le-am inregistrat in Landrush dar , am pus la organization numele firmei din motivele mentionate mai sus.

Daca ai si alte curiozitati hai sa le vb in PM pentru ca nu e frumos aici . Sau daca ai teamviewer sa navigam putin prin portofoliu ? Ce zici ?

Vezi in attachment certificatul de incorporare pentru N&L - detinatoarea pff.eu

PS.

"Sa ai o stampila"

Emil , tin sa te anunt ca in Europa STAMPILE pentru firme se folosesc numai in fostele tari comuniste. Afara nu te intalnesti cu stampila decat la notar ( apostila ) si la vama daca e cazul .
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 2nd December 2010 la 21:56.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu nu am auzit in viata mea de firma inregistrata in sunrise. Poate de domeniu inregistrat in sunrise. Sergiu hai sa terminam discutia aici, ca devine jenant si nu vreau asta. Nu sunt genul de om care participa la discutii de genul "am cumparat domenii de n mii de euro in ultimele luni". Vreau doar sa iti spun ce cred eu personal, despre chestia asta. Ti-am dat un exemplu generic cu stampila, aratand ca exista costuri fixe (trebuie sa numesti un director, sa ai contabil, sediu social etc, puteam folosi orice porcarie ca justificare). Puteam folosi ca exemplu un comision la cont bancar. Tie iti apar niste oameni pe firmele respective. Si eu te intrebam cum lucreaza ei gratuit, legal ma refer.

Uite ca sa fie fair, o sa adaug mentiunea ca toate faptele, sugestiile si postarile mele de mai sus, sunt convingeri personale, private, si nu recomandari, sau atacuri la persoana. Evident nu am nici un interes sa iti afectez imaginea, pentru ca nu concuram pe nimic, si nu am incentiva de a face asta.

Eu nu o sa sterg postarea, dar nici nu o sa ma supar daca vreun admin o va sterge, desi consider ca:
    Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers. - Articolul 19, Carta drepturilor omului, UN
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

Perfect de acord cu tine Emil. Intrebarile nu m-au deranjat catusi de putin.

Sper ca am reusit sa iti dau raspunsurile de care aveai nevoie.

Pentru mai multe detalii despre etapele de inregistrare ale .eu incuzand sunrise 2 ( etapa pentru companii) : Întrebări frecvente | EURid

Sergiu

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Deci concluzionand (asta chiar e ultimul post la thread) (nu de alta dar sa nu lasam postul fara raspunsuri) am putea spune chestiile de mai jos, sau gresesc?

1. Domeniile .eu de genul Autovit (link catre marca), PFF (link catre marca), si alte domenii .eu de genul nu sunt branduri si nu sunt protejate de conventia de la madrid.
    2. ADR nu se poate sesiza daca ai 450 de firme care au activitate 0 si le-ai folosit doar sa cumperi domenii, ca unic administrator. Ca nu e cybersquatting. E doar un act perfect legitim, si legal.
    3. Cu angajatii care apar la whois nu am inteles inca, trecem peste Presupunem ca toate firmele au directori diferiti care iau un salariu minim?
    4. Costul de incorporare si mentenanta a 450 de firme este de 25 de lire (o plata) in UK fata de tari precum Irlanda, Romania sau Belgia, unde numai un contabil pe o firma fara activitate costa 50 de euro pe luna (adica 270.000 de euro pe an la atatea firme)
    5. Costul de mentenanta al unei firme este 0. Desi ea e live. Sediul de pe hartie, si toate taxele fixe le luam ca 0.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Emil
    Nu stiu cine are dreptate, oricum va admir pe amandoi pentru afacerele care le aveti, oricum sunt afaceri mari care necesita acces la multe informatii, prelucrarea cu atentie a multor informatii, riscurile sunt mari,
    dar ai gresit la calcule
    450 x (25+50) = 33.750 Euro si nu 270.000 Euro. Nu cunosc legislatia in domeniu si nu ma pot pronunta, si chiar am invatat cate ceva din aceasta "dezbatere"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Lovelife, contabilii se platesc pe luna. E 25 fix inregistrarea firmei X 450 de firme (sergiuliano are un post mai sus) + 450 firme X 50 euro/luna X 12 luni in an pentru contabilitate de exemplu. Adica 25 X 450 fix, platibil o data pentru inregistrare + 270.000 Euro pe an numai contabilitatea. Deci e corect.

Asta inseamna ca in acel scenariu 11.250 costa inregistrarea firmelor, 270.000 contabilitatea pe an, insa el are firmele de 4 ani, adica costa + 1 milion de euro, si normal se mai adauga multe alte chestii. Am luat contabilitatea ca exemplu de cost care exista si daca firma nu are tranzactii, puteam insa folosi si sediul social, salariul directorului (minim probabil) pentru ca el trebuie sa figureze, sau o taxa de management platita pentru asigurarea serviciului.

Uite aici din lege: There are statutory obligations for trading as limited company. The law requires all limited companies to keep and maintain proper accounting records and statutory information for shareholders and for public record. + trebuie sa ai conturi active pe fiecare companie + File Accounts to Companies House (Year end company accounts Preparation, Completion of Corporation Tax Return (CT600), Corporation Tax Computation, Handle Companies House and HMRC query)

Nota redactiei: Eu nu am spus ca am afaceri mari.
    Ultima modificare făcută de Emil; 2nd December 2010 la 23:46.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Lovelife, contabilii se platesc pe luna. E 25 fix inregistrarea firmei X 450 de firme (sergiuliano are un post mai sus) + 450 firme X 50 euro/luna X 12 luni in an pentru contabilitate de exemplu. Adica 25 X 450 fix, platibil o data pentru inregistrare + 270.000 Euro pe an numai contabilitatea. Deci e corect.
    Greseala mea, am calculat costuri pe o luna
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Revenind la domenii. De curiozitate, sunt interesat la cat se estimeaza valoarea unui domeniu de genul brand.eu, de ex, autovit.eu. La cat l-ai estima, sau ce oferta ai accepta tu pe el?

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2009, 19:45
  2. Super oferta de promovare de la Lungu Mihai
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th March 2009, 09:46
  3. Super Oferta!!!
    De un_mic în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2009, 11:05
  4. Spatiu publicitar - super oferta - mii de afisari/zi