Emil, sa te lamuresc,
1) le-am folosti pentru sunrise 2, nu mi-a mers, le-am inregistrat in landrush.
2) la acronime nu poate sa iti faca nimeni nimic pentru ca exista zeci de trademarkuri pe acelasi acronim, astea sunt regulile de la eurid ( astea nu sunt parerile mele, inainte sa inregistrez domeniile am apelat la un consultant din Luxemburg ) . Daca aveau marca inregistrata au avut la dispozitie sunrise 2 sa faca inregistrarea, ti-am trimis link mai devreme de la eurid, cite-te acolo si ai sa te lamuresti
3) Firmele nu le folosesc sub nici o forma in momentuld e fata , le-am folosit doar pentru sunrise 2. ( vrei detalii despre asta PM sau tel aici nu iti mai rasund, repeti aceleasi intrebari )
4) cost de mentenanta inexistent, nu le mai folosesc pentru ca domeniile au fost inregistrate ulterior sunrise 2 in landrush unde nu e nevoie neaparat de companie ca sa aplici
Urmareste de unde am plecat si unde am ajuns. Ti-am trimis suficiente dovezi , printscreenuri, pdf-uri dar se pare ca , chiar nu vrei sa intelegi. Doresti prin orice metoda sa iti demonstrezi tie ca NU am domeniile pe care sustin ca le am . Te inseli . Chiar le am , te legi de firme si de orice altceva sa gasesti o eroare . Scuze , nu exista eroare pentru ca ceea ce iti spun chiar am facut , nu am inventat. Daca esti nelamurit da-mi un PM cu numarul tau de telefon si iti acord 5 minute sa iti explic cum am facut inregistrarile. Calcule poti sa faci cate vrei , legat de acest subiec nu iti mai raspund aici pentru ca nu are sens.
BDW - am si 150 de marci inregistrate in benelux - astea au fost necesare pt sunrise 1 , si am facut treaba buna cu ele.. Citeste linkul de la eurid si ai sa te lamuresti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
autovit.eu e ceva mai special pentru ca pana acum doua saptamani faccea 2-3 eur pe zi din adsense si era pe primele pozitii pe google.ro pentru "autovit"
in mod normal, domeniul simplu autovit.ro - aprox - 200 eur
Pret decent pentru ceea ce ofera.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform