Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Super Oferta Domenii .EU - PM cu oferte ex AUTOVIT.EU

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Lovelife, contabilii se platesc pe luna. E 25 fix inregistrarea firmei X 450 de firme (sergiuliano are un post mai sus) + 450 firme X 50 euro/luna X 12 luni in an pentru contabilitate de exemplu. Adica 25 X 450 fix, platibil o data pentru inregistrare + 270.000 Euro pe an numai contabilitatea. Deci e corect.

Asta inseamna ca in acel scenariu 11.250 costa inregistrarea firmelor, 270.000 contabilitatea pe an, insa el are firmele de 4 ani, adica costa + 1 milion de euro, si normal se mai adauga multe alte chestii. Am luat contabilitatea ca exemplu de cost care exista si daca firma nu are tranzactii, puteam insa folosi si sediul social, salariul directorului (minim probabil) pentru ca el trebuie sa figureze, sau o taxa de management platita pentru asigurarea serviciului.

Uite aici din lege: There are statutory obligations for trading as limited company. The law requires all limited companies to keep and maintain proper accounting records and statutory information for shareholders and for public record. + trebuie sa ai conturi active pe fiecare companie + File Accounts to Companies House (Year end company accounts Preparation, Completion of Corporation Tax Return (CT600), Corporation Tax Computation, Handle Companies House and HMRC query)

Nota redactiei: Eu nu am spus ca am afaceri mari.
    Ultima modificare făcută de Emil; 2nd December 2010 la 22:46.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2009, 18:45
  2. Super oferta de promovare de la Lungu Mihai
    De Marius Mailat în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th March 2009, 08:46
  3. Super Oferta!!!
    De un_mic în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2009, 10:05
  4. Spatiu publicitar - super oferta - mii de afisari/zi