Eu nu am auzit in viata mea de firma inregistrata in sunrise. Poate de domeniu inregistrat in sunrise. Sergiu hai sa terminam discutia aici, ca devine jenant si nu vreau asta. Nu sunt genul de om care participa la discutii de genul "am cumparat domenii de n mii de euro in ultimele luni". Vreau doar sa iti spun ce cred eu personal, despre chestia asta. Ti-am dat un exemplu generic cu stampila, aratand ca exista costuri fixe (trebuie sa numesti un director, sa ai contabil, sediu social etc, puteam folosi orice porcarie ca justificare). Puteam folosi ca exemplu un comision la cont bancar. Tie iti apar niste oameni pe firmele respective. Si eu te intrebam cum lucreaza ei gratuit, legal ma refer.

Uite ca sa fie fair, o sa adaug mentiunea ca toate faptele, sugestiile si postarile mele de mai sus, sunt convingeri personale, private, si nu recomandari, sau atacuri la persoana. Evident nu am nici un interes sa iti afectez imaginea, pentru ca nu concuram pe nimic, si nu am incentiva de a face asta.

Eu nu o sa sterg postarea, dar nici nu o sa ma supar daca vreun admin o va sterge, desi consider ca:
Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers. - Articolul 19, Carta drepturilor omului, UN