meciuri.biz liber, .com, .net, .info, .org sunt ocupate.
Am inteles, unul spune "nu analizam site-ul sau bussines-ul din spate .. ci numele de domeniu" iar altul spune ca domeniul e bun pentru ca "Poate fi facuta o chestie foarte interesanta pe el ... prima idee care mi-a venit mie in cap, ar un blog cu mail al unui inginer". Deci e clar, aici se discuta doar de valoarea domeniul, nu de business-ul din spate. Un domeniu fara un business este egal cu zero si ma uit la un domeniu vandut de mine iar persoana care l-a cumparat a dat chix.
Eu inteleg altfel valoarea unui domeniu: un domeniu este valoros doar atata timp cat se dezvolta ceva valoros pe el. Nu ma luati pe mine ca sex.com costa milioane cand poate produce doar sute de mii pe an sau ca hapciu.ro este praf dar platesc pe el 37 euro si dezvolt un business de sute de mii de euro pe an. Sa-mi spuneti cat credeti ca valoreaza hapciu.ro dupa 2 ani, domeniu pe care am dat 37 si face sute de mii (e doar un exemplu)?
Deci ... atat in topicul 'Aprecierea valorii unui domeniu web' cat si pe acest topic analizam si dam niste preturi/ponturi DOAR pentru domenii strict din punct de vedere SEO
daca tu ai hapciu.ro si scoti milioane dar hapciu.com e liber, chiar daca ai ditamai bussinesul in spate, DOAR domeniul nu valoreaza mai nimic pentru ca e alternativa la 7 dolari ... ca bussinesu valoreaza milioane, e partea a 2-a ... dar cum am zis si mai devreme: ANALIZAM DOMENII, NU BUSSINES-URI !
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Eu cred ca ati gresit topicul
hapciu.net .info , .org , .biz libere![]()
Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 25th July 2011 la 10:39.
Sti, zilele trecute un user a fost banat pentru ce a zis aici si pentru multa prostie in general. Acum, tu vii si spui ca un domeniu fara un business in spate este egal cu 0. Nu vreau sa bat nici un apropo, tot respectul pentru munca voastra in online insa trebuie sa intelegeti ca si treaba asta cu domeniile nu e pentru oricine. Adica, toti stim sa cumparam si sa transferam un domeniu dar asta nu inseamna ca toti ne si pricepem la fenomenul asta. Valoarea unui domeniu este data de foarte multe criterii, nu numai daca are continut sau nu. Si da, sex.com a fost vandut pe nu stiu cate milioane dar sa nu ai impresia ca ala e doar un caz aparte si atat. Saptamanal se vand domenii fara content pe zeci de mii de euro, si chiar sute. Spune si asta ceva, nu?
Scuze pentru offtopic
legislatie.biz , net info eu ro com org luate
jucator.info recent
A fost banat pentru total altceva, postul respectiv a fost sters (injurii). Referitor la ce spune Popescu Marian, pot sa comentez urmatoarele: vorbeste pe langa subiect, aici se dau in general ponturi referitoare la domenii keyword, in cel mai fericit caz domenii emd. Un domeniu de lenjerie de ex, pentru voi poate sa valoreze 30 usd, eu as da 300 usd pentru ca am niste afacerii in nisa respectiva, deci cand faci corelarea intre un domeniu si business, valorile pot fi diferite clar. Dar e alt subiect.
lucru.org
macara.org
metrou.info
schimb.info
adjud.org
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)