Cu mare placere tiberiur! Sa-l stapanesti cu folos!
Apropo, nu stiu daca stiti, dar "patru" este atat numeral, cat si substantiv propriu. Deci, cifra "patru" (4) si numele de familie "Patru" (se pare ca la tastatura asta nu am litere romanesti, dar v-ati prins despre ce e vorba).
Poate fi facuta o chestie foarte interesanta pe el ... prima idee care mi-a venit mie in cap, ar un blog cu mail al unui inginer ... patru / nota@patru.net ... e o chestie de caterinca, dar asta e ideea mea!
... si bineinteles daca se nimereste cineva care are numele Patru ... Ex.: Georgel@Patru.Net
SUCCESuri a la EBA

Postat în original de
tiberiur
Am luat eu patru.net.
Mersi @iSKY
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu cred ca nu ar trebui sa imi judeci tocmai tu parerile, iar daca nu cunosti limba romana si mai ales experienta ta in domeniul asta e redusa, mai bine ai sta si ai citi cate ceva despre domenii si apoi ti-ai da cu parerea despre "ce si cum"! Si DA, imi voi sustine parerea , domeniul acela are o valoare 0 , iar ca sa fiu si mai exigent cu "exigenta" ta iti voi spune in felul urmator: Ti se pare cumva ca am scris aici, "Dau pont un domeniu de valoare mai mare decat domeniul despre care am zis ca are valoarea 0 in thread-ul creat de mine?" Nu inteleg de ce poti face o asemenea comparatie, cand stii prea bine ca nu poti compara chimia cu romana ... Serios acum, cred ca sunt unii dintre voi care habar nu au cu ce sa mananca lumea asta, nu stiu cate domenii detii sau ce cunostinte ai, insa ma lasa rece o asemenea atitudine complet lipsita de respect si mai ales de sustinere etico-tehnica!
Nu are rost sa ma mai complic, sper sa intelegi esenta acestui mesaj! Numai bine si ... respect! 

Postat în original de
Popescu Marian
Nu pot sa nu remarc faptul ca dai pont "patru.net" iar
aici spui ca domeniul ala este neinteresant.
Cu ce este mai interesant patru.net sau saizecisinoua.com fata de domeniul ala? Daca vreti sa transformam topicul asta in chiosc de ponturi pentru domenii ieftine, atunci e treaba voastra dar sa stiti ca mai sunt si persoane interesate de ceea ce se discuta aici.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)