1and1 ofera domenii .com gratuite pentru 1 an.
Oferta este limitata pt un singur domeniu/cont.
1and1 ofera domenii .com gratuite pentru 1 an.
Oferta este limitata pt un singur domeniu/cont.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Si care este pretul domeniului dupa primul an ?![]()
O oferta asemanatoare a fost acum 2-3 ani si la register.com, iar pretul dupa primul an era 35USD. Ceea ce nu cred ca e convenabil deloc.
8.99$ dupa primul an, deci pret normal.
Oferta este valabila pana in 30 iunie.
Inclus: FREE Private Domain Registration
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
multam de pont
update: bagat card visa electron de la ING si nu e acceptat
Ultima modificare făcută de kleampa; 11th June 2010 la 20:44.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Merita eventuale complicatii pentru ~ 9$?
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
eu am facut comanda .. dar nu s-a intamplat nimic ..
am pus contul de paypal ..
adica nici macar un email de confirmare a comenzii nu am primit.![]()
Un prieten si-a luat gazduire de la ei. Trecusera vreo 15 zile, ii luasera banii din cont dar nu ii activasera contul de gazduire. Cica aparea neplata. Dupa indelungi discutii, i-au returnat banii. Nu stiu cine e in spatele 1and1 dar dupa experienta lui, imi e clar ca nu sunt prea seriosi, ca sa nu spun mai mult.
Tin minte ca mi-am luat gazduire in aceeasi zi de la alta firma si dupa 20 de minute puneam deja fisierele pe server.![]()
Ultima modificare făcută de Nichita; 11th June 2010 la 22:39.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
uite ca le-am trimis un email si cred ca un "negru" mi-a procesat comanda.
Acum pot sa ma loghez si la domeniu scrie : "The domain has been requested.".
In .. **** un com il pui live in 15 min din momentul achizitionarii.
Na poate ca e gratis dureaza o luna![]()
Am avut hosting la 1and1 trei ani si n-am avut nici cea mai mica problema cu ei. Platile s-au procesat foarte rapid (1 an platit cu Mastercard EUR de la BRD; 1 an platit cu PayPal; si 1 an platit din referrali). Am avut hosting Home cu 2 domenii gratuite pe care le-am folosit ca sa testez diverse scripturi. Au admin panel-ul mai ciudat, dar odata ce te-ai obisnuit cu el, este foarte usor de lucrat. Sa nu mai vorbim despre licente de programe pe care le ai gratuit de la ei (PhotoImpact, Cool3d, etc.) si pozele free de pe Fotolia. Ii recomand oricui cu caldura... nota 11/10.
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)