Am am folosit contul de paypal si nu am avut probleme, domeniul a fost activat in 24 de ore (nu te anunta pe email, trebuie sa verifici manual).
Am am folosit contul de paypal si nu am avut probleme, domeniul a fost activat in 24 de ore (nu te anunta pe email, trebuie sa verifici manual).
si mie mi l-a activat pana la urma.
am trimis mail la support sa imi trimita userul de login![]()
Nu uitati sa setati domeniul de pe automatic renew![]()
Sa vedeti acolo ce frumos e![]()
eu am incercat cu card de la raiffeisen si nu a mers. astetp sa primesc un mail ceva de la ei.
Anunturi gratuite produse apple
visa electron BT - refuzat
merge paypal
Ultima modificare făcută de Zack; 13th June 2010 la 22:05.
am o impresie ca sunt refuzate toate cadurile din romania ?![]()
dar paypal-ul merge![]()
multumim pentru pont, eu chiar nu aveam cont la ei si un domeniu in plus nu strica
noroc
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
ce va apare in statement la banca : billed 0 ?
sau l apaypal ce apare in history ?
o zi buna
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
Si eu am cateva domenii de la ei de cativa ani buni. Nu am avut prea mari probleme in trecut, insa in ultimul an lucrurile s-au mai schimbat. Raspund in general destul de repede pe email la problemele pe care le ai. Isi cer scuze de 1 mie de ori dar e bine ca in general problemele se rezolva.
Si eu ii recomand. Daca pastrati domeniile la ei si aveti plata prin paypal, in fiecare an primiti un email cu 45 zile inainte de expirare sa va atentioneze ca domeniul va fi reinoit automat, iar la momentul reinoirii veti primi factura in pdf atasat la mesajul care va confirma ca plata a fost efectuata automat.
Si ca sa va dati seama ce inseamna promotia cu 1 an gratuit, uitati-va aici cate domenii se inregistreaza zilnic la ei....
http://www.nsspy.org/archive/1and1.c...0-06-11/1.html
eu am facut cont/comanda de 2-3 zile si nimic
Mi-am tras si eu un domeniu acolo . a mers perfect cu PayPal
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)