Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
continua.ro
ciobi.ro (daca va cheama pe careva asa)
mancare.info Available, proaspat
@ Kidu: Mersi pentru pont !
Chiar de 1 min cumparasem inca in .info![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
o sa vand abonamente![]()
Kidule, ceva pretabil pentru un portal medical? Ceva brandabil .... Ca mare lipsa de inspiratie am......
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@ Pancu: eu ma gandeam sa fac un site cu retete de mancare si pareri (ceva de genul), daca crezi ca iti este important acest domeniu, da-mi un PM si vb
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
portmed.ro / portmed.info com/net/org luate - portal medical
medicam.ro com/net/org/info luate
medasist.org ro/com/net/info luate
infoboli.ro/com/etc
doctorul.info com/net/org/ro luate
doctoru.ro/org com/net luate
Incredibil de aglomerata nisa inclusiv pe com/net. Mi ar placea doctoru.ro, usor de retinut, rezonanta mare, doctorul.ro cred ca il poti prelua vreodata, nu e nimic pe el.
M-da asa este, incredibil de aglomerata. Pentru moment, reflectand ceva.... m-am orientat catre o nisa mai micuta din domeniu. Vedem ce iese
Oricum, de retinut domeniile propuse de tine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)