Pont nou:
Singurul liber dintre .com/net/org/infoaurelian.biz
Poate va cheama pe unu asa ... si vreti si voi un mail personalizat
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Dupa multe discutii, timp, etc, sedinte de brainstorming pentru a crea un nou brand, am trecut prin ce vedeti mai sus. Toate .com si toate libere. Mai mult, toate au si restul de variante libere (co.uk, .info, .org, .net, absolut toate domeniile regionale etc)damite
erformi
sected
obtaine
stricits
titologa
draise
officulo
irlander
confitri
notamm
northode
privares
sortive
temport
marcotra
doddly
adquiry
detengo
Noi am ajuns la un alt brand final. Nu il spun(inca)
Daca le vreti, sunt ale voastre. Pentru consultanta de branding, dati si voi o bere.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
OFFTOPIC:
f*@#, s#!T and all that stuff .. voi la ce naiba faceti brainstorming si mai exact ce brand vreti sa lansati de ati luat in calcul si doddly
Urban Dictionary: Doddly
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Astea le numesc si eu sugestii de domenii.... nu gigi.biz pentru ca restul sunt luatePt. AdQuiry ai o bere de la mine. Nu stiu inca la ce o sa-l folosesc, dar imi place foarte foarte mult cum suna. thanks.
turism-romania.net
turism-romania.org
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Vezi de cine e taken, la whois. Pacat ca iti bati joc StarNet. Mai bine nu le dadeam nu ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)