Ba nu, nu ar merge![]()
Vrei sa spui ca banci.biz sau firme.biz nu au o valoare foarte buna, domeniul corelat cu extensia sau ce? Fa-ma sa inteleg de unde atata opozitie fata de un .biz! E adevarat, nu se compara cu .com sau .net, insa se pot dezvolta site-uri pe nisa business de valoare si pe extensia .biz.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Ai putea sa mai dai totusi un search pe google.com sa vezi ca nu e chiar asa ... asta ca sa nu mai vorbesc chiar si de google.ro, care e mult mai la indemana! (anunturi.biz - primele pozitii "anunturi" / bancuri.biz - a2a pozitie "bancuri" si lista poate continua) ... Sa fim seriosi, .com, .net, .org, .info si .biz sunt cele mai puternice extensii internationale, au fost si cu siguranta vor ramane asa!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
As avea nevoie de un domeniu pentru un blog despre londra in engleza. Un domeniu .com preferabil.
As vrea ca numele sa il pot folosi ca ancora si aiba cautari pe google
Am cautat dar toate domeniile care le-am gasit eu sunt ocupate sau au ramas domenii . biz sau .us ...
Multumesc mult.
Cum nu ai specificat tema blogului (doar ca vorbim despre Londra), here it goes, chestii generale:
Toate libere.gigalondon.com
londoncruiser.com
londonferry.com
londonomotion.com
londonspan.com
londonopolis.com
londonsphere.com
londonverse.com
londonify.com
londonopoly.com
londonster.com
londonalizer.com
londonineer.com
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@Cristian Mezei
Ai dreptate trebuia sa specific ca vreau sa fac un site cu informati turistice,muzee, hoteluri, travel... in limba engleza.
Exemplu:
Vreau sa fie domeniul de genu: travellondon .com sa il pot urca in serps pe cuvintele cheie Travel London.
Ceva din maxim 2 cuvinte, care este cu "travel" si cu "london" este inexistent din pacate. Nu am cautat, dar nici nu ma voi autoconvinge sa o fac, pentru ca voi esuaNu mai exista asa ceva.
Eu iti recomand sa iei un domeniu brandabil, cu "London" in el.
PS: Nu uita sa cauti .co.uk-uri. Din punctul meu de vedere, ai de 10 ori mai multe sanse sa reusesti in UK cu un domeniu co.uk. Britanicii sunt foarte traditionalisti.
PS: London-Travel-Guide.com
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
londonadventure.net. Mai sunt cateva idei : Domain Name Suggestions Tool | Shout Domains
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 18th October 2010 la 08:01.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@Cristian Mezei
Multumesc mult pentru site-ul cu sugestii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)