Cehia.net ( com/org/info/eu/com.ro taken )- proaspat
RomaniaTour.net ( ro/com/eu/org taken ) si/sau RomaniaTour.info - relativ proaspat
AparateFoto.org ( ro/com/net/info taken )
Homorod.com
Baile-Tusnad.com
Berarie.com
Cehia.net ( com/org/info/eu/com.ro taken )- proaspat
RomaniaTour.net ( ro/com/eu/org taken ) si/sau RomaniaTour.info - relativ proaspat
AparateFoto.org ( ro/com/net/info taken )
Homorod.com
Baile-Tusnad.com
Berarie.com
multam mult pentru sugestii... am luat pana la urma varianta .org - audiblog.org
Din pasiune, fotograf
Am vazut ca multi dintre voi v-ati trecut in profil Occupation : Consultant SEO
Am doua propuneri
Consultant-SEO.ro ( genericele com/net/org/info/biz si ccTLD fr/co.uk/me etc taken ) - keyword popular si in lb. romana
SEO-consultant.ro ( genericele com/net/org/info/biz chiar si tel/mobi/pro si majoritatea ccTLD ce conteaza -vreo 20-taken )
Sa nu se mai spuna ca pe .ro nu mai sunt domenii bune...
Thepoetry.info si referateonline.info
Le am eu insa expira maine. Daca cineva le doreste i le pot oferi pentru ca nu am de gand sa le prelungesc.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Cateva domenii .com care vor fi sterse in urmatoarele 2-3 zile si mi s-au parut ca suna destul de bine.
Daca vreti sa luati vreunu il puteti lua de la name.com cu 20-30$ inainte sa fie sters.
besvo
iaiat
farbos
doarai
ferali
pfolios
nofex
lutelo
un pont bun pentru cei ce deresc sa inregistreze domenii noi de la goDaddy, un cupon de reducere prin care puteti achizitiona domenii (aproape orice tld) la pretul de 1$ + ICANN (0.18$)
cuponul de reducere este: scaryone
(nu am stiut unde sa postez si theadul asta mi s-a parut cel mai apropiat... daca nu-i asa, rog un moderator sa mute postul)
Este cineva interesat in sugestii pentru .de ?
zynt.de
bmv2.de
ok27.de
pal2.de
fam1.de
ok81.de
bmg3.de
um14.de
f0q.de
ofi1.de
f420.de
f1h9.de
mp04.de
um16.de
f3sa.de
oh11.de
um-t.de
mp-h.de
hrd1.de
f070.de
ulvw.de
doc2.de
gaay.de -- asta e deja pe Sedo
ezur.de
g812.de
f-la.de
f-an.de
f3er.de
g2sg.de
dntz.de
Toate sunt dropped , singura diferenta este ca pe .de nu exista serviciu de dropped.
Cine e interesat in liste de genul asta. PM![]()
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 30th October 2010 la 17:30.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
dupa .com , .de e al doilea TLD ca si valoare din punct de vedere al vanzarilor. Din domeniile de mai sus
zynt - dumbass, idiot, mofo, loser, e si nume de copil
ezur - nume de arab ceva, poate chiar de turc si e posibil sa fie bun
gaay - a fost.. dar nu mai e
dntz - asta chiar nu stiu pentru ce ar fi bun
in cel mai rau caz pot reprezenta acronyme. 4 litere pe de nu sunt chiar lipsite de valoare, MAI ales ca au fost inregistrate si acum nu au mai fost reinniote asa ca e posibil sa primesti si ceva trafic rezidual, care pe .de se plateste![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Liber: Alexandru.biz ( cei cu numele de alexandru poate il vreti)
+
proiectare.biz
tipografii.biz
cursulbnr.info
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)