M-a rugat un amic sa va intreb daca aveti idei de nume pentru un site de counter-strike.
M-a rugat un amic sa va intreb daca aveti idei de nume pentru un site de counter-strike.
in progress...
filme-online-gratis.org
filme-pe-net-gratis.com
cred ca a ziso ma misto... odata ce e liber filmepenetgratis.com nu vad de ce sa cumperi cu linii..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
filme2011.com se elibereaza in 3 ore
Scuze de offtopic, dar trebuie sa intreb ce faceti cu atatea domenii? Vad ca unii chiar cumpara din cele sugerate - nefericit cuvant. Sa dezvolti prea proiecte e cam greu, deci mai ramane varianta vanzare. Se vind domenii in ro? Cum? Unde? Bursadedomenii.ro misca ceva?
Intreb uitandu-ma la cele care pot fi considerate premium sau usor brandabile si nu la cele pe nise si cuvinte cheie exacte in domeniu. Mersi
Eu cred ca Morariu.eu e un domeniu mai bun decat Morariu.biz , extensia eu este mai puternica decat biz( are mai multa notorietate si implicit domeniul poate fi retinut mai usor ) si , in cazul numelor de persoane , extensia eu sugereaza un mesaj identitar , eu Morariu . Asta , in opinia mea , e un pont . Daca si tu crezi ca te aranjeaza mai bine, achizitionezi domeniul .
Mersi Broscoi pentru pont. A fost o intreaga dezbatere si cand am ales extensia si dupa. Toti mi-au zis ca nu-i prea buna, ca mai bine alta. Totusi si discutia despre extensia mea creaza buzz si cu cat ma incapatanez sa nu o schimb cu atat e mai fain buzzulE unul mic bineinteles dar imi place.
Eu am vrut un loc unde sa mai scriu cate ceva de chestiile care ma intereseaza. Atat. De aici si pana la a face succes din blog(sau cum s-o numi asta al meu) mai e mult si pentru moment n-am planul asta in cap deloc. Mi-e bine asa.
Totusi un raspuns la intrebarile mele de mai sus...?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)