M-a rugat un amic sa va intreb daca aveti idei de nume pentru un site de counter-strike.
Versiune printabilă
M-a rugat un amic sa va intreb daca aveti idei de nume pentru un site de counter-strike.
csgame.ro
filme-online-gratis.org
filme-pe-net-gratis.com
cred ca a ziso ma misto... odata ce e liber filmepenetgratis.com nu vad de ce sa cumperi cu linii..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
filme2011.com se elibereaza in 3 ore
serialeonlinesubtitrate.org
Scuze de offtopic, dar trebuie sa intreb ce faceti cu atatea domenii? Vad ca unii chiar cumpara din cele sugerate - nefericit cuvant. Sa dezvolti prea proiecte e cam greu, deci mai ramane varianta vanzare. Se vind domenii in ro? Cum? Unde? Bursadedomenii.ro misca ceva?
Intreb uitandu-ma la cele care pot fi considerate premium sau usor brandabile si nu la cele pe nise si cuvinte cheie exacte in domeniu. Mersi
Eu cred ca Morariu.eu e un domeniu mai bun decat Morariu.biz , extensia eu este mai puternica decat biz( are mai multa notorietate si implicit domeniul poate fi retinut mai usor ) si , in cazul numelor de persoane , extensia eu sugereaza un mesaj identitar , eu Morariu . Asta , in opinia mea , e un pont . Daca si tu crezi ca te aranjeaza mai bine, achizitionezi domeniul .
Mersi Broscoi pentru pont. A fost o intreaga dezbatere si cand am ales extensia si dupa. Toti mi-au zis ca nu-i prea buna, ca mai bine alta. Totusi si discutia despre extensia mea creaza buzz si cu cat ma incapatanez sa nu o schimb cu atat e mai fain buzzul :D E unul mic bineinteles dar imi place.
Eu am vrut un loc unde sa mai scriu cate ceva de chestiile care ma intereseaza. Atat. De aici si pana la a face succes din blog(sau cum s-o numi asta al meu) mai e mult si pentru moment n-am planul asta in cap deloc. Mi-e bine asa.
Totusi un raspuns la intrebarile mele de mai sus...?