Tu chiar crezi ca asta e metoda care-i pacaleste pe cei de la FB?Alta treaba ca te lasa pe alte IP-uri sa faci anumite chestii, ei stiu clar ca tot tu esti ala. Asadar ai cu siguranta sanse sa te trezesti fara cont cu prima ocazie. Sfatul meu, fa ce se poate face in limite "legale". Oricum sunt tampiti, am fost anul asta o luna in HU, de atunci m-ai dat dezlegare la multe, dar toate preturile imi apar pe FB in HUF, fara sa pot selecta altceva. Minune, nu mi-am actualizat locatia, nu am facut chekin nicaieri, nimic. Asta e ... iar eu sunt acum blocat in MD cu pandemia lor cu tot.

Alta treaba ca te lasa pe alte IP-uri sa faci anumite chestii, ei stiu clar ca tot tu esti ala. Asadar ai cu siguranta sanse sa te trezesti fara cont cu prima ocazie. Sfatul meu, fa ce se poate face in limite "legale". Oricum sunt tampiti, am fost anul asta o luna in HU, de atunci m-ai dat dezlegare la multe, dar toate preturile imi apar pe FB in HUF, fara sa pot selecta altceva. Minune, nu mi-am actualizat locatia, nu am facut chekin nicaieri, nimic. Asta e ... iar eu sunt acum blocat in MD cu pandemia lor cu tot.
Răspunde cu citat