22nd August 2020, 20:04
2 out of 2 members found this post helpful.
A) pacat ca este inchis, astfel distribuirile membrilor nu sunt accesibile decat membrilor.
B) Monetizarea prin distribuirea de articole proprii a site-urilor cu Adsense pe ele [ sau ma rog, alta sursa de venit ].
C) Afiliere, cine stie - poate cumpara daca tot vad oferte bune pe nisa asta.
D) Publicitate catre terti - aici e cam greu, cel putin in cazul meu.
23rd August 2020, 10:17
1 out of 1 members found this post helpful.
In prima faza, eu pe afiliere as pune accent (o mica descriere proprie + link-ul tau de afiliat catre un produs de pe Decathlon, de exemplu). Eventual ai putea face si un cont de IG pe care, din cand in cand, sa mai trimiti trafic din grup (si viceversa, cand o creste si contul de Insta).
23rd August 2020, 16:35
2 out of 2 members found this post helpful.
In primul rand, vezi cati dintre membrii grupului sunt activi. Astia pot fi interesanti pentru o firma de profil cu care ai putea dezvolta un parteneriat.
Am avut recent o experienta cu un grup de 150k+ membri (ca si client) si am fost destul de dezamagit - doar cateva sute erau cu adevarat activi, majoritatea fiind bagati cu japca in grup.
23rd August 2020, 21:25
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
kleampa
Eu am un site de home&deco lansat recent caruia as vrea sa-i dau un push dar ca sa mi se pare o solutie sunt curios de cati dau click pe o postare.
Adelin are și o pagină pe home&deco de 300k urmăritori, poți vedea acolo ce reacții primește la postări înainte de a-ți furniza el, dacă binevoiește, statistici din panoul de administrare legate de clicuri.
24th August 2020, 13:29
0 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
Adelin
Dupa cum spuneam in titlu as vrea sa aud cateva sugestii de la cei cu experienta in asa ceva. Am un grup foarte activ din nisa homedeco si, in afara de a imi creste pagini prin distribuirea de articole, nu prea vad solutii de a renta timpul pierdut. Grupul se numeste Idei Amenajari.
il monetizeaza facebook is profesionisti
24th August 2020, 14:02
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
cris
il monetizeaza facebook is profesionisti
'daca taceai filozof ramaneai', sau in cazul tau, daca taceai uitam (eu, restul de aici) cat esti de batut in cap
facebook nu monetizeaza grupurile, mai marmota, nu inca si sigur nu de capul lui. cand o sa o faca o sa dea la admini posibilitatea sa se inscrie in diverse programe de monetizare. indiferent cat este de mare grupul nu va aparea la interese in business manager si nici nu vor fi afisate reclame pe el.
mai baga niste usturoi negru in tine ca esti prea obosit.