As vrea sa imi schimb numele la profilul personal, sa fie format doar dintr-un cuvant, sau dintr-un cuvant si o initiala.
Stiu ca acum cativa ani am mai facut asta pe profilul acesta, dupa metoda gasita pe google, adica schimbat ip de Indonezia, intrat pe FB si modificat nume, la modul ca am pastrat doar prenumele, apoi revenit la ip de Romania.
Atunci a mers fara probleme.
Problema e ca acum aveam un alt cont creat de vreun an si ceva, dar pe care nu il folosisem, cred ca am intrat de 5-6 ori pe el in total. Am incercat acum prima oara pe el metoda aia, sa vad daca mai functioneaza, si mi l-au blocat. Le-am trimis solicitare de deblocare, dar au refuzat-o.
Acum imi e teama sa fac pe contul principal, sa nu mi-l blocheze si pe asta.
Aveti vreo idee mai sigura?
Ma gandeam si sa incerc sa ii contactez, sa ii rog sa revin la numele de acum cativa ani, cand reusisem sa il modific asa cum vreau, adica sa fie format doar dintr-o componenta a numelui, dar mi-e ca ma bag singur in rahat si o sa atrag blocarea contului sesizandu-le ceva ce am facut acum cativa ani si e impotriva politicii lor.
Pareri?

Răspunde cu citat

daca esti un user "normal" adica nu calatoresti in 20 de tari, ai 200 de pagini si 765 de grupuri, asa o fi. Mie mi-au marcat ca SPAM postari de genul bine ati venit in grup - ala promovat de ei cu un click [ scris gresit bine ati veni noilor membri ]. Au multe erori in algoritm si rareori mai citesc si ce spune "clientul". Asta cu numele personal schimbat in general e suspicios in ochii lor care ar vrea sa ai nume real + CNP daca se poate. [ a se citi telefon ]. PS: Nu stiu cum e la cont business pe firma.