Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Schimbare nume profil personal FB

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    23

Implicit Schimbare nume profil personal FB

As vrea sa imi schimb numele la profilul personal, sa fie format doar dintr-un cuvant, sau dintr-un cuvant si o initiala.

Stiu ca acum cativa ani am mai facut asta pe profilul acesta, dupa metoda gasita pe google, adica schimbat ip de Indonezia, intrat pe FB si modificat nume, la modul ca am pastrat doar prenumele, apoi revenit la ip de Romania.

Atunci a mers fara probleme.

Problema e ca acum aveam un alt cont creat de vreun an si ceva, dar pe care nu il folosisem, cred ca am intrat de 5-6 ori pe el in total. Am incercat acum prima oara pe el metoda aia, sa vad daca mai functioneaza, si mi l-au blocat. Le-am trimis solicitare de deblocare, dar au refuzat-o.

Acum imi e teama sa fac pe contul principal, sa nu mi-l blocheze si pe asta.

Aveti vreo idee mai sigura?

Ma gandeam si sa incerc sa ii contactez, sa ii rog sa revin la numele de acum cativa ani, cand reusisem sa il modific asa cum vreau, adica sa fie format doar dintr-o componenta a numelui, dar mi-e ca ma bag singur in rahat si o sa atrag blocarea contului sesizandu-le ceva ce am facut acum cativa ani si e impotriva politicii lor.

Pareri?

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    19

Implicit

atata timp cat urmezi regulile lor nu are de ce sa iti blocheze contul

https://www.facebook.com/help/173909489329079

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.760
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    atata timp cat urmezi regulile lor nu are de ce sa iti blocheze contul
    Gresit! daca esti un user "normal" adica nu calatoresti in 20 de tari, ai 200 de pagini si 765 de grupuri, asa o fi. Mie mi-au marcat ca SPAM postari de genul bine ati venit in grup - ala promovat de ei cu un click [ scris gresit bine ati veni noilor membri ]. Au multe erori in algoritm si rareori mai citesc si ce spune "clientul". Asta cu numele personal schimbat in general e suspicios in ochii lor care ar vrea sa ai nume real + CNP daca se poate. [ a se citi telefon ]. PS: Nu stiu cum e la cont business pe firma.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    23

Implicit

Pai treaba e in felul urmator: cu ip de Romania, ti se cere obligatoriu sa completezi ambele campuri, si la "nume" si la "prenume". De asemenea, nu poti pune doar o initiala, trebuie ca in ambele campuri sa se afle minim 2 litere.

Pe net este prezentata o metoda, cea despre care am scris in prima postare, cu schimbarea ip-ului si pe urma a limbii de utilizare a FB pt Indonezia. Celor din Indonezia li se permite folosirea unui singur cuvant la profil.

Eu vreau, de ex, din Popescu Ion, sa imi apara doar Ion, sau Ion P.

Acum cativa ani, am folosit metoda asta cu succes, acum am incercat pe un cont creat de vreun an, dar pe care nu l-am folosit aproape deloc, si dupa ce am schimbat numele prin metoda respectiva, mi l-au blocat si nu am putut sa il mai recuperez.

As vrea sa schimb la profilul principal, dar imi e teama ca mi-l vor bloca. De-asta intrebam daca stiti vreo metoda mai sigura pt a face asta.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.760
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
    Pai treaba e in felul urmator: cu ip de Romania, ti se cere obligatoriu sa completezi ambele campuri, si la "nume" si la "prenume". De asemenea, nu poti pune doar o initiala, trebuie ca in ambele campuri sa se afle minim 2 litere.
    Tu chiar crezi ca asta e metoda care-i pacaleste pe cei de la FB? Alta treaba ca te lasa pe alte IP-uri sa faci anumite chestii, ei stiu clar ca tot tu esti ala. Asadar ai cu siguranta sanse sa te trezesti fara cont cu prima ocazie. Sfatul meu, fa ce se poate face in limite "legale". Oricum sunt tampiti, am fost anul asta o luna in HU, de atunci m-ai dat dezlegare la multe, dar toate preturile imi apar pe FB in HUF, fara sa pot selecta altceva. Minune, nu mi-am actualizat locatia, nu am facut chekin nicaieri, nimic. Asta e ... iar eu sunt acum blocat in MD cu pandemia lor cu tot.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimbare nume pagina
    De Rapsodia în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 22nd December 2017, 17:17
  2. Blog cu nume personal sau cu nume generalist?
    De Marcous în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th November 2016, 01:55
  3. interdependenta fanpage/grup si profil personal Facebook
    De hl2u în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd December 2015, 21:51
  4. Schimbare nume WU ?
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st July 2010, 12:07
  5. schimbare nume domeniu din A.ro in B.ro
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd March 2007, 06:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •