A mai reusit cineva in ultima luna sa schimbe numele sau sa uneasca pagini FB? Inainte se schimba oricum, acum imi spune mereru ca nu e ok, am avut broderii.ro de exemplu si am vrut broderii... nexam.?La unit la fel, ca nu au acelasi nume ..
A mai reusit cineva in ultima luna sa schimbe numele sau sa uneasca pagini FB? Inainte se schimba oricum, acum imi spune mereru ca nu e ok, am avut broderii.ro de exemplu si am vrut broderii... nexam.?La unit la fel, ca nu au acelasi nume ..
Incearca sa pui noul nume "broderii.ro Broderii". Ar trebui sa mearga. La o saptamana dupa ce ti-l aceepta poti schimba iar numele stergand broderii.ro si ramanand doar Broderii![]()
Nici eu nu am reusit sa schimb numele paginii. Am avut mai multe incercari dar la toate au zis ca induc in eroare utilizatorii si nu e bine
Se pare ca s-a schimbat politica fb in acest sens.
Am reusit si eu la cateva dupa ideea: schimbi numele pana ajung sa semene - aici depinde cat de diferite sunt, tot adaugi si scoti din nume pana e ok, apoi merge. LA mine e aiurea ca am o cerere veche de schimbare si a rams agatata in "pending", trebuie sa gasesc unde sa le scriu.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am dat și eu de o situație asemănătoare.
Atunci când retrimiți acel formular ai și posibilitatea de a adăuga un text, eu am scris câteva cuvinte, explicând că e vorba de un rebranding și mi-a fost acceptat la vreo 5-6 zile distanță.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)