Am un site , nu dau numele aici , si am nevoie de membri / inscrieri , cine ma poate ajuta PM .
Am un site , nu dau numele aici , si am nevoie de membri / inscrieri , cine ma poate ajuta PM .
O invitam oficial pe mama omida pe forum sa ne ghiceasca si noua ce vrei tu de la noi ))
Scuze de offtopic.
De ce nu dai numele aici? E secret? Aflam DUPA ce ne inscriem la ce ne-am inscris?
Trust, but verify.
Dan - tot dan ma numesc , mare dreptate ai , dar la cate fac odata , mai am si scapari , este un site pentru copii , de socializare .
si eu vreau sa stiu despre ce site este vorba, poate ma inscriu si eu ( imi este dor sa mai fiu copil ).
Pai.. ar trebui sa fii mai specific si ce fel de membri si in ce consta inscrierea? Trebuie sa fie activi? Sau conteaza doar numarul? Vrei sa fie cu adrese de mail valide, chestii dintr-astea? Daca te intereseaza doar numarul, iti poti "inscrie" tu singur cateva sute de membri cu un simplu script SQL direct pe baza de date si ai rezolvat problema. Daca e vb de membri activi, se complica putin lucrurile, ca tre sa-i motivezi cumva pe useri sa fie activi, ca iti dai seama ca are fiecare proiectele lui sau ma rog... are altele de facut. Asa ca fii mai exact. E ceva de genul "ajuta-ne sa te ajutam" Ne "ajuti" cu mai multe detalii, poate te putem ajuta
Si Dan cand a zis sa dai nume, nu cred ca se referea la numele tau, ci la url-ul si numele site-ului, cred
Signatura lipsa
eu am inteles ideea , ok , am zis ca e mai ok sa dau numele site-ului pe privat , dar nu am nici un fel de problema sa-l fac public , este chat-copii.ro , am nevoie de useri reali , activi . Este site-ul meu , sa bag useri cu un script nu ma ajuta la nimic si nici nu mai postam aici . Ideea mea este sa formez o echipa in jurul acestui proiect . Alte intrebari ?
Daca imi permiti, o mica sugestie adauga o imagine ce sa reprezinte aceasta nisa pe index. In rest e ok ( parerea mea ).
@ Maxz: Exact. Pana la urma site-ul tau se adreseaza unor copii, deci daca vrei sa ii retii cumva pe site, trebuie sa ii surprinzi cu ceva, fie grafic fie de alta natura, pana la urma un copil ramane placut surprins daca vede ceva ce-i place, ceva din lumea lui.
Succes.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Este foarte greu sa aduni membri activi care sa scrie, sa comenteze, nu sunt multi care au gasit o solutie, si daca a mers o data a doua oara nu a mai mers
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Multumesc pentru sfaturi , voi face tot posibilul sa pun in practica , eu cred in acest proiect si am sa reusesc , dar putin ajutor nu-mi va strica ...so who can help me is welcome
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)