Salut! Eu am un site care are o prezenţă socială aproape inexistentă. Ce trebuie să fac pentru a îmbunătăţi prezenţa socială şi a atrage astfel vizitatori?
Salut! Eu am un site care are o prezenţă socială aproape inexistentă. Ce trebuie să fac pentru a îmbunătăţi prezenţa socială şi a atrage astfel vizitatori?
Bagi bani în promovare.
Eu aş fi vrut să ştiu ce pot face gratuit, ceva de bază.
Nu trebuie neaparat sa bagi bani in promovare, asta e solutia cea mai simpla dar nu intodeauna cea mai eficienta.
In functie de produsul sau serviciile companiei tale faci o strategie, iti construiesti prezenta in social media apoi masori rezultatele si construiesti mai departe.
Daca vinzi caramizi si fier beton si vrei sa ai "impact" pe facebook e mult mai greu. De exemplu avem un client care are o florarie, cat de greu crezi ca e sa promovam acest produs? Primeste share-uri si like-uri la aproape orice poza.
Nu prea agreez asa ceva . am cred ca peste 100 de grupuri - si cam tot atatea pagini - ma enerveaza cand lumea vine si nu face decat sa posteze propria reclama, de obicei ii sterg sau chiar ii blochez. eu nu ma promovez asa... am propriile grupuri si pagini unde postez de pe site si invit lumea care vrea sa se uite pe pagina grupului cam o data la 2 -3 saptamani. La fel fac si pe pagina, invit pe cine vrea in grup ... important este numele .. am vazut pe cineva care fiind concurent sa zic asa, a adaugat "ghid util" si are peste 30.000 de membri/fani in timp ce eu am 20.000.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ne-ar ajuta sa ne zici ce businesss, ce conturi ai si cum le folosesti,etc....
Eu am o enciclopedie generală (are vreo 130 articole), deci publicul meu ţintă e cam toată lumea. Mi-am făcut ieri o pagină de Facebook asociată site-ului, este aproape gata şi mă gândesc cum aş putea să-mi promovez site-ul într-un mod eficient şi fără să fiu eliminat din grupuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)