Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: îmbunătăţire prezenţă socială

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Exact! Daca nu ai site unde sa poti trimite cititorii pe FB si nici nu detii pagini/grupuri puternice - va trebui sa apelezi la plata catre FB - o parere personala. Daca numele paginii nu e cautat .. nu vad alte variante mai bune.
    Eu am site şi am făcut o pagină de Facebook asociată site-ului.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    Eu am site şi am făcut o pagină de Facebook asociată site-ului.
    daca site-ul are trafic pune un banner genul asta vizibil si sper sa te ajute mult!

Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    daca site-ul are trafic pune un banner genul asta vizibil si sper sa te ajute mult!

Păi site-ul nu are aproape deloc trafic. Eu încerc să aduc ceva trafic cu ajutorul paginii de Facebook dacă aceasta va arăta cum trebuie şi dacă va avea succes. Merci pentru urare.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Păi site-ul nu are aproape deloc trafic. Eu încerc să aduc ceva trafic cu ajutorul paginii de Facebook dacă aceasta va arăta cum trebuie şi dacă va avea succes. Merci pentru urare.
    e cam greu cand pagina nu e mare si nici site-ul nu are trafic .. practic nu ai resurse proprii sa cresti una pe baza alteia... deci vei depinde de terti... ! bafta si daca gasesti solutii sa ne tii la curent!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Grupuri Facebook. Singura opțiune pe care o ai gratuită.
    Ai metode sa distribui și fără să fi dat afara de acolo. Depinde cum pui problema. Și depinde în ce grupuri mergi. Dacă mergi pe nișa articolului o să răspundă grupul mai bine.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Dacă mergi pe nișa articolului o să răspundă grupul mai bine.
    Daca nu faci concurenta adminilor - moderatorilor, azi am vazut un scandal pe tema asta exact cu un proaspat venit . avea si el 3 like-uri si a distribuit o poza - au sarit pe el, i-au dat review-uri negative... imi era mila de bietul om .. ce spera si ce a primit! Nu zic ca nu se poate si invers!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

Aud des la clientii mei ca imi spun ca publicul tinta este "toata lumea", ceea ce e fundamental gresit.

Daca publicul tau tinta e toata lumea cum vei putea trimite un mesaj potrivit catre el astfel incat sa fie compatibil si cu un copil de 10 ani si cu un batran de 60 de ani???

Avand in vedere ca zici ca ai o enciclopedie, cred ca publicul tau tinta este format din tineri elevi si studenti dornici sa invete lucruri noi. Ca tata ma gandesc ca mai greu vrea sa vada enciclopedia ta desi e abonat la revista stiinta si tehnica.

Dupa ce stabilesti asta, te intrebi, cine mai are publicul asta sau cine il mai tinteste? Telekom, KFC, Fanta. Eu la 40 de ani vad tare stupide reclamele pe care acestia le fac la tv, pentru ca nu sunt in publicul lor tinta, dar cumva cam asta e mesajul pe care trebuie sa-l adresezi publicului tau. Sa fie FUN, Traznit, Indraznet.

Genul "Stiati ca..." si "Pe bune??.... da pe bune".

Cauta grupurile in care se cauta curiozitati si chestii de genul asta si lasa-le acolo ceva continut interesant pentru ei. Eu vad des pe facebook cate o chestie facuta de unii, un clip cu divere curiozitati din lumea asta... imi scapa acum cum le zice.

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    86
    Putere Rep
    16

Implicit

Si cu grupurile de Facebook e cu dus si intors. Eu i-au ban saptamanal, iar explicatia este ca incalc politica de spam a Facebook...am incercat in toate variantele dar se pare ca degeaba.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Păi în majoritatea grupurilor (cele administrate cum trebuie) eşti eliminat ca spammer.
    Pe nisa ta nu se prea intampla asta. Trebuie doar sa intelegi clar profilul celui care ar putea fi interesat de site-ul tau si apoi sa gasesti grupuri care se pliaza pe acel profil. Stiu ca ai articole foarte documentate dar n-am mai intrat sa vad daca site-ul inca mai are forma aia de macheta...

LE: Mi-am amintit site-ul si am amanat postarea sa arunc mai intai o privire pe-acolol. Din pacate tot asa arata... Pare neterminat...
    Ce pot sa zic pe scurt:
    -Nu ai renuntat la prostia aia de copyright protection sau cum ii zice. Vezi in fiecare vizitatot un virtual hot. Nu e bine! Ti-am mai zis dat tu faci tot cum vrei...
    -Vezi (verifica) daca modulul de cache (W3 total cache) are vreo optiune de depanare (debug on/off) prin setari. Debifeaz-o! Tu nu aveai nevoie de modulul ala, a fost o cerinta a ta. Pe un site cu trafic mic este cel putin inutil. Oricum, tot greut merge!
    -Optiunile despre care ziceai ca au disparut faceau parte din modulul SEO de la Yoast. Daca l-ai dezinstalat inseamna ca ai prapadit si tot ceea ce facusesi pt SEO (meta titluri si meta descrieri pe articole dar mai ales pe categorii)
    -Prea multe articole in categorii multiple. Adica toate! Nu, nu, nu! Fiecare articol trebuie sa fie intr-o categorie, si doar in cazuri exceptionale in mai multe, numai daca este necesar. Basca ce sa mai spun ca sunt varza: bancuri in categoriile gramatica, arheologie, logica, mediu, pedagogie, politica, sociologie, chimie, agricultura!?!?!
    -Prima pagina e de cacao. Ti-am zis de la inceput: e ok o pagina custom dar trebuie facuta cu profesionalism, sa aiba un design placut si sa nu afecteze structura site-ului. Tot atunci ti-am mai spus ca iti pot instala un modul care sa te ajute dar va trebui sa inveti tu sa lucrezi cu el, nu va lucra nimeni gratis. Nu mai stiu sigur daca l-am instalat sau nu. Mai ok este sa lasi fluxul de articole decat sa afisezi o pagina prost facuta.

In privinta vizitelor:
    Cine ai vrea sa te viziteze si cum crezi ca ar putea ajunge pe site-ul tau? Din Google? Ce ar trebui sa caute pentru a te gasi? Ai facut ceva pentru asta?

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    ...

Avand in vedere ca zici ca ai o enciclopedie, cred ca publicul tau tinta este format din tineri elevi si studenti dornici sa invete lucruri noi. Ca tata ma gandesc ca mai greu vrea sa vada enciclopedia ta desi e abonat la revista stiinta si tehnica.
    .....
    Gresit!
    Spre exemplu, eu sunt mult mai interesat acum de istorie, botanica, biologie sau geografie fata de cum eram in copilarie/tinerete cand nu stiam decat matematica si fizica. Nu cred in dorinta de a invata, cred doar in curiozitate. Tata face parte din publicul tinta! (Stiinta si tehnica? Felicitari pt el!)

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    53
    Posturi
    143
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Pe nisa ta nu se prea intampla asta. Trebuie doar sa intelegi clar profilul celui care ar putea fi interesat de site-ul tau si apoi sa gasesti grupuri care se pliaza pe acel profil. Stiu ca ai articole foarte documentate dar n-am mai intrat sa vad daca site-ul inca mai are forma aia de macheta...

LE: Mi-am amintit site-ul si am amanat postarea sa arunc mai intai o privire pe-acolol. Din pacate tot asa arata... Pare neterminat...
    Ce pot sa zic pe scurt:
    -Nu ai renuntat la prostia aia de copyright protection sau cum ii zice. Vezi in fiecare vizitatot un virtual hot. Nu e bine! Ti-am mai zis dat tu faci tot cum vrei...
    -Vezi (verifica) daca modulul de cache (W3 total cache) are vreo optiune de depanare (debug on/off) prin setari. Debifeaz-o! Tu nu aveai nevoie de modulul ala, a fost o cerinta a ta. Pe un site cu trafic mic este cel putin inutil. Oricum, tot greut merge!
    -Optiunile despre care ziceai ca au disparut faceau parte din modulul SEO de la Yoast. Daca l-ai dezinstalat inseamna ca ai prapadit si tot ceea ce facusesi pt SEO (meta titluri si meta descrieri pe articole dar mai ales pe categorii)
    -Prea multe articole in categorii multiple. Adica toate! Nu, nu, nu! Fiecare articol trebuie sa fie intr-o categorie, si doar in cazuri exceptionale in mai multe, numai daca este necesar. Basca ce sa mai spun ca sunt varza: bancuri in categoriile gramatica, arheologie, logica, mediu, pedagogie, politica, sociologie, chimie, agricultura!?!?!
    -Prima pagina e de cacao. Ti-am zis de la inceput: e ok o pagina custom dar trebuie facuta cu profesionalism, sa aiba un design placut si sa nu afecteze structura site-ului. Tot atunci ti-am mai spus ca iti pot instala un modul care sa te ajute dar va trebui sa inveti tu sa lucrezi cu el, nu va lucra nimeni gratis. Nu mai stiu sigur daca l-am instalat sau nu. Mai ok este sa lasi fluxul de articole decat sa afisezi o pagina prost facuta.

In privinta vizitelor:
    Cine ai vrea sa te viziteze si cum crezi ca ar putea ajunge pe site-ul tau? Din Google? Ce ar trebui sa caute pentru a te gasi? Ai facut ceva pentru asta?

Gresit!
    Spre exemplu, eu sunt mult mai interesat acum de istorie, botanica, biologie sau geografie fata de cum eram in copilarie/tinerete cand nu stiam decat matematica si fizica. Nu cred in dorinta de a invata, cred doar in curiozitate. Tata face parte din publicul tinta! (Stiinta si tehnica? Felicitari pt el!)
    1. Spuneţi că pare un site neterminat. Este o enciclopedie la început de drum cu vreo 130 articole şi vreo 450 de pagini. În primul rând contează calitatea articolelor.
    2. Copyright protection este împotriva plagierii. Plagiatul este încă o chestiune foarte răspândită online
    3. Modulul de Cache l-am instalat pentru că aşa sugera o evaluare care nu era făcută de mine, nu ştiu dacă e bine sau nu.
    4. La ora actuală site-ul merge foarte bine ca încărcare şi viteză la deplasarea prin el, deci nu merge nici pe departe ,,greuţ" cum ziceţi dvs.
    5.Eu nu am dezactivat niciun modul pe site, deci nici modulul Yoast. Sugestiile SEO şi de lizibilitate au dispărut de la sine, eu le-aş vrea înapoi.
    6. Eu nu scrisesem metatitluri şi metadescrieri la articole mai demult. Acum fac chestia asta (am început acum două zile), am terminat circa jumătate din articole. Mai demult am scris nişte descrieri pe la categorii şi la unele etichete care sunt ok acum, nu s-au prăpădit deloc, cum ziceţi dvs, sunt bine merci.
    7. Eu am pus intenţionat nişte bancuri la unele categorii care nu aveau deloc articole ca să fie acoperită fiecare categorie cu ceva. Treptat le voi scoate, nu e nicio problemă aici
    8. Mie îmi place prima pagină cum e acum.
    9. Până acum a trebuit să mă ocup de calitatea articolelor, de-abia de acum încolo urmează să mă ocup mai mult şi de partea tehnică şi de promovare.
    10.Ar fi bine să vină vizitatorii din Google dar nu mă bazez pe asta. Trebuie să fac promovare pe Facebook în primul rând.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Retea sociala pe wordpress
    De Marcous în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 16th May 2016, 17:12
  2. părere/sfat pentru a îmbunătății site-ul
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th February 2013, 18:43
  3. Prezenţă profesională pe reţele sociale
    De doro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th November 2012, 13:41
  4. Retea Sociala
    De menum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 25th June 2011, 16:03
  5. Campanie sociala - participa cineva?
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st September 2007, 20:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •