Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: îmbunătăţire prezenţă socială

MihaiTeo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    30
    Posturi
    140
    Putere Rep
    0

Implicit

Bancuri, pentru a umple o categorie? Vreau să văd şi eu site-ul, sună hazliu.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    1. .... 10. ...
    Vladimir, ceea ce am spus nu sunt critici.
    1. Nu am comentat calitatea articolelor si nici nu consider ca sunt in masura sa o fac. Cand am vorbit de prima pagina m-am referit clar la aspectul si la continutul acesteia. Mai adaug acum ceva: ai ales sa nu folosesti imagini reprezentative. Sa stii ca si alea ajutau mult in privinta aspectului si nu numai.
    2. Plagiatorul este un infractor. Chiar crezi ca site-ul tau nu va fi vizitat de oameni cinstiti? Sa zicem ca nu toti vizitatorii vor pricepe aspectul dar este oricum incomod.
    3. Stiu, de atunci ti-am spus ca este inutil.
    4. La mine n-a fost asa. Modulul de cache ofera in pagina informatii de depanare, nu cred ca e ok, cauta optiunea de care ti-am zis. sau intreaba, poate stie cineva sa te ajute, eu nu-l folosesc.
    5/6 Nu ai ce cauta cu doua module SEO. Ai avut Yoast. Puteai sa intri din interfata WP la module, sa vezi daca mai exista acel modul. Daca nu mai exista insemna ca tu sau altcineva l-a sters/dezinstalat/dezactivat. Daca exista, poate nu era activat. Daca exista si era activ, atunci trebuiau activate din setarile modulului acele opriuni de care esti interesat. Acum ai configurat unalt modul... As recomanda sa mergi pe cel nou daca zici ca deja ai completat datele in el.
    7. Ba e o mare problema, cea mai mare problema a site-ului! Daca iti spun ca nu se face asa ceva nu o fac de nebun. Nu pot scrie pagini intregi pentru a argumenta fiecare afirmatie.
    8. Mie nu! Conteaza pentru tine? Sincer, chiar sper la un raspuns...
    9. Calitatea articolelor este buna. Sunt de acord cu tine ca trebuie sa te ocupi de asta dar intelege si tu ca trebuie sa lasi restul pe seama celor care se pricep. Daca cereai sfaturi si le urmai, acum aveai articole otimizate, frumos structurate, categorii curate, etc. Asa, va trebui sa iei la mana fiecare articol fiecare categorie.
    10. De acord.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Retea sociala pe wordpress
    De Marcous în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 16th May 2016, 17:12
  2. părere/sfat pentru a îmbunătății site-ul
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th February 2013, 18:43
  3. Prezenţă profesională pe reţele sociale
    De doro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th November 2012, 13:41
  4. Retea Sociala
    De menum în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 25th June 2011, 16:03
  5. Campanie sociala - participa cineva?
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 21st September 2007, 20:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •