Pagina 2 din 10 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 98

Subiect: Micro niche sites

lStudio este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2011
    Locaţie
    Google.com;ca;co.uk
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Putem calcula foarte usor:
    3 euro / click. 70 siteuri. 0 trafic
    0 * 3 * 70 = ?

Ce conteaza numarul siteurilor, daca nu au trafic ?
    In micronise poti avea de la 100 unici pe zi in plus plus ca daca le alegi pe cele bune, SEO de obicei se rezuma la cateva backlinkuri si continut spinned. La 100 pe zi si o tema de wp desteapta te poti astepta la ctr de 1%+, depinzand de nisa aleasa poti sa ai clikuri si de 5$.

Eu zic sa nu te bagi daca nu ai asa ceva.

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

pai nu e normal ca inainte sa iei un kw sa vezi si tu ce competitie are, ce cautari lunare, si sa il aduci pe primele locuri?

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Putem calcula foarte usor:
    3 euro / click. 70 siteuri. 0 trafic
    0 * 3 * 70 = ?

Ce conteaza numarul siteurilor, daca nu au trafic ?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de lStudio Vezi Post
    In micronise poti avea de la 100 unici pe zi in plus plus ca daca le alegi pe cele bune, SEO de obicei se rezuma la cateva backlinkuri si continut spinned. La 100 pe zi si o tema de wp desteapta te poti astepta la ctr de 1%+, depinzand de nisa aleasa poti sa ai clikuri si de 5$.

Eu zic sa nu te bagi daca nu ai asa ceva.
    Ai experienta cu MNS-uri ? Ce inseamna "cateva backlinkuri" la nivelul asta ?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tazonne Vezi Post
    Pai vreau sa stiu si eu in primul rand ce soft folosesti ca sa gasesti nume cat mai bine din toate punctele de vedere ,
    Prin nume tu intelegi keywords? In general lansez mns in clustere de 10 siteuri bazate pe o nisa pe care o consider promitatoare. Am diverse metode de a selecta nisa -ce se vinde pe flippa, ce se vinde pe amazon, etc, iar numarul de cautari le verific doar cu google keyword tool.

vreau sa stiu cate cautari locale si totate au majoritatea site-urilor,
    Keywordul primar are in general in jur de 15,000 cautari exacte globale. Desi am si siteuri cu doar 4000-5000 cautari globale, si mns cu 60,000 cautari exacte globale. Am insa si mns pe care le-am cumparat de la alte persoane si unele au si doar 1000-2000 de cautari exacte lunare.

cam cate ai si cam ce sume castigi pe zi,
    Am vreo 40 acum cred, dar nu le am creat eu pe toate, pe unele le-am cumparat, si unele din cele create de mine le-am vandut cand au atins apogeul. In general un site castiga de la 30$ luna la 500-600$ luna (cele care nu fac 30$ pe luna le vand). Sunt unele care au fost convertite din mns in siteuri mult mai puternice cand am vazut ca au potential , si alea au ajuns sa castige si peste 1000$ pe luna.

daca ca si monitorizare folosesti doar google ads sau si amazon , ce tip de teme folosesti, cate unitati de anunturi pe pagina recomanezi ,stiu ca cu cat sunt mai multe cu atat sunt platite cam prost... si cam atat momentan , daca ai timp sa imi raspunzi si bunavointa ti-as fii recunoscator!
    In general folosesc ppc- adsense, affiliate - amazon si cj.com si cpa - maxbounty si affiliate.com Unele siteuri castiga mult mai mult din amazon decat din adsense , chiar de aprox 4-5 ori mai mult, dar nu folosind bannerele de la amazon. Sunt articole scrise special care promoveaza un produs de pe amazon, si sunt inserate linkuri affiliate in ele. Altele castiga din cpa. La altele adsense plateste cel mai bine. Folosesc teme gratis din directorul wordpress de teme, si apoi le mai modific eu. Cate anunturi pe pagina, eu pun in general 2, ca asa se potrivesc cu tema mea, dar nu e reala faza cu cat sunt mai multe cu atat sunt platite mai prost. Cu cat sunt mai multe aduri pe pagina, cu atat apar mai multi advertiseri pe pagina, si evident unii dintre ei platesc mai prost, dar nu tine de numarul de anunturi pe pagina, cat de tipul de ad care e apasat.
    Ultima modificare făcută de Nic; 28th May 2011 la 20:59.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Prin nume tu intelegi keywords? In general lansez mns in clustere de 10 siteuri bazate pe o nisa pe care o consider promitatoare. Am diverse metode de a selecta nisa -ce se vinde pe flippa, ce se vinde pe amazon, etc, iar numarul de cautari le verific doar cu google keyword tool.

Keywordul primar are in general in jur de 15,000 cautari exacte globale. Desi am si siteuri cu doar 4000-5000 cautari globale, si mns cu 60,000 cautari exacte globale. Am insa si mns pe care le-am cumparat de la alte persoane si unele au si doar 1000-2000 de cautari exacte lunare.

Am vreo 40 acum cred, dar nu le am creat eu pe toate, pe unele le-am cumparat, si unele din cele create de mine le-am vandut cand au atins apogeul. In general un site castiga de la 30$ luna la 500-600$ luna (cele care nu fac 30$ pe luna le vand). Sunt unele care au fost convertite din mns in siteuri mult mai puternice cand am vazut ca au potential , si alea au ajuns sa castige si peste 1000$ pe luna.

In general folosesc ppc- adsense, affiliate - amazon si cj.com si cpa - maxbounty si affiliate.com Unele siteuri castiga mult mai mult din amazon decat din adsense , chiar de aprox 4-5 ori mai mult, dar nu folosind bannerele de la amazon. Sunt articole scrise special care promoveaza un produs de pe amazon, si sunt inserate linkuri affiliate in ele. Altele castiga din cpa. La altele adsense plateste cel mai bine. Folosesc teme gratis din directorul wordpress de teme, si apoi le mai modific eu. Cate anunturi pe pagina, eu pun in general 2, ca asa se potrivesc cu tema mea, dar nu e reala faza cu cat sunt mai multe cu atat sunt platite mai prost. Cu cat sunt mai multe aduri pe pagina, cu atat apar mai multi advertiseri pe pagina, si evident unii dintre ei platesc mai prost, dar nu tine de numarul de anunturi pe pagina, cat de tipul de ad care e apasat.
    Cat investesti intr-un site de genul? Continutul de unde il iei? Iei writeri de pe siteurile de freelanceri? sau?

Nic
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Cat investesti intr-un site de genul? Continutul de unde il iei? Iei writeri de pe siteurile de freelanceri? sau?
    Writeri full time, plata pe ora lucrata. Functioneaza cel mai bine pt mine, unele articole sunt mai lungi, altele mai scurte, nu fortez writerul sa scrie despre un subiect doar ca sa faca numarul de cuvinte propus. De investit, e greu de estimat avand in vedere ca mns se integreaza intr-o infrastructura mai larga pe care o folosesc pt mai multe scopuri. Cu ele am inceput de fapt ca sa testez diverse experimente seo si sa am access la o retea de linkuri mai larga.

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

Implicit

Nic se vede ca te pricepi si nu esti de 1 luna 2 in nisa , mersi pentru raspunsuri chiar e placut sa vezi ca sunt si persoane care ajuta , spune-mi folosesti vre-un soft gen Micro Niche Finder - Thr Keyword Tool for Internet Marketers sau pur si simplu le cauto cu google keyword tools?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

In general folosesc ppc- adsense, affiliate - amazon si cj.com si cpa - maxbounty si affiliate.com Unele siteuri castiga mult mai mult din amazon decat din adsense , chiar de aprox 4-5 ori mai mult, dar nu folosind bannerele de la amazon. Sunt articole scrise special care promoveaza un produs de pe amazon, si sunt inserate linkuri affiliate in ele.
    Ai testat si modul de asezare cel mai bun al acestor linkuri in articol ? Unde ai avut clickurile cele mai multe ? Cum pui ancora catre produsele din afiliere ?

Eu as vrea sa testez cu un site de review, de exemplu. Ma gandeam ca la sfarsitul review-ului sa pun un link: "If you like this product you can buy from here." Exista vreo solutie mai buna decat asta ? Tu cum ai facut ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Topicul s-a transformat oarecum in: Lets all ask Nic! joke.

Daca ai timp sa raspunzi si la intrebarerile mele: - domenii cumperi doar .com ? - in caz ca nu, ce alte extensii mai folosesti ?
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

Nic
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

9 out of 9 members found this post helpful.

Implicit

spune-mi folosesti vre-un soft gen Micro Niche Finder - Thr Keyword Tool for Internet Marketers sau pur si simplu le cauto cu google keyword tools?
    Am testat majoritatea softurilor de pe piata, market samurai, micro niche finder, etc, insa nu sunt de acord cu modul in care ele iti evalueaza competitia, principalii metrici folositi de toolurile respective pt a evalua competitia sunt absolut irelevanti - nr de rezultate care apar pt cautarea respectiva e factor irelevant, nr de siteuri care au all in title keywordul respectiv, iar irelevant, nr de backlinkuri irelevant etc..

Datorita structurii mns, ideea e sa rankezi nr 1 pt cautarea respectiva, altfel nu merita efortul - procentul de trafic primit scade vertiginos. Pt o cautare, eu ma uit manual la primii 2-3 concurenti si ii analizez folosind seo spyglass si daca merita efortul, fac pt nisa respectiva site. Analizand manual concurenta afli multe chestii care le scapa softurilor.

Iar pt traficul estimat, folosesc google keyword tool initial, dar stiu din experienta ca datele nu sunt foarte precise, si modific strategia in functie de ce date primesc din analytics si ce keyworduri primesc trafic pe parcurs. Pt asta folosesc rank tracker, pe care il sincronizez cu contul meu de analytics, si vad foarte simplu ce trafic estimat are un keyword, pe ce loc sunt pt cautarea respectiva si cat trafic real primesc pt keywordul respectiv din analytics+ alti factori care ma ajuta sa iau decizii.

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Ai testat si modul de asezare cel mai bun al acestor linkuri in articol ? Unde ai avut clickurile cele mai multe ? Cum pui ancora catre produsele din afiliere ?

Eu as vrea sa testez cu un site de review, de exemplu. Ma gandeam ca la sfarsitul review-ului sa pun un link: "If you like this product you can buy from here." Exista vreo solutie mai buna decat asta ? Tu cum ai facut ?
    Articolele afiliate pt amazon sunt scrise din prisma unui scriitor care isi spune parerea proprie despre produsul respectiv, deci scrise la persoana 1, nu persoana a 3 a, cu putin realism dar si o nuanta subtila de persuasiune. Gen am cumparat si am folosit boxele astea au si (putine) defecte au si calitati (mai multe), scriitorii se inspira din reviewurile de pe amazon pt a afla informatii extrem de relevante si a si forma o opinie care sa para obiectiva - nu cum e standardul in reviewurile affiliate, cumpara produsul asta ca e grozav.

In general , un articol discuta minim 2-3 produse si are linkuri catre ele prin tot articolul, nu am testat prea in detaliu conversia fiecarui link, insa o analiza asa superficiala, linkurile cu "click here to buy this product from amazon" functioneaza cele mai bine pt mine. Si linkurile cu click here to get the cheapest price si etc.. nu ancor text pe link. "Click here" e un indicator puternic in articolele mele scrise pt amazon, pt ca o data ce clientul respectiv ajunge pe amazon, i se pune cookie ul meu, si daca e sa cumpere in 24 de ore orice de pe amazon - nu neaparat produsul respectiv, primesti comision. Deci smecheria e sa zic asa sa ii aduci pe amazon si sa le pui cookie tau afiliat, pt ca se intampla destul de des ca cineva sa cumpere de pe amazon ceva total diferit de ce provoam eu in articol, dar tot primesc comision.

Citat Postat în original de kalu Vezi Post
    Daca ai timp sa raspunzi si la intrebarerile mele: - domenii cumperi doar .com ? - in caz ca nu, ce alte extensii mai folosesti ?
    In MNS un concept important e EMD - exact match domain - care iti asigura un boost semnificativ in ranking daca ai in numele domeniului exact fraza pt care vrei sa rankezi. Eu incerc sa am emd in toate domeniile, intai incep cu com apoi net, apoi org, apoi info, si daca nu gasesc incep sa pun cratima intre cuvinte cheie, dar maxim o cratima. Daca nu gasesc emd , de obicei adaug un best. Ex, daca nu gasesc computerspeakers.com, merg pe ruta bestcomputerspeakers.com In general o multime de oameni cauta cu apelativul best in fata, desi cuvintele respective nu apar in google keyword tool ca avand trafic intotdeauna. Am un nr semnificativ de domenii . net pt ca in general .com sunt luate pt cuvintele respective de catre diversi domaineri, desi nu fac nimic pe ele.

Pagina 2 din 10 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serviciile mele : Backlinkuri pe niche.
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 20th January 2011, 11:43
  2. LE templates & Joomla sites
    De Nosfer în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th August 2009, 23:21
  3. Google Sites
    De Hobart în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th June 2009, 15:38
  4. pr >4 sites